Táto rola bude miliónová! Elizabeth Olsen mieri do Avengers

Americká herečka Elizabeth Olsen stvárni superhrdinku Scarlet Witch v pripravovanom akčnom sci-fi Avengers: Age of Ultron.

05.10.2013 10:00
Elizabeth Olsen Foto: ,
Americká herečka Elizabeth Olsen.
debata

V rozhovore pre denník The Wall Street Journal to prezradil Samuel L. Jackson, ktorý si v snímke režiséra Jossa Whedona zahrá Nicka Furyho, riaditeľa špionážnej agentúry S.H.I.E.L.D.

„Viem, že budeme nakrúcať v Londýne, že James Spader stvárni Ultrona, a bude teda zloduchom, a že k hereckému obsadeniu sa pridala Elizabeth Olsen. O jej úlohe však zatiaľ veľa neviem, pretože som ešte nevidel scenár,“ uviedol Jackson.

Pokračovanie mimoriadne úspešných Avengerov dostalo pomenovanie po desaťdielnom komikse Age of Ultron z dielne Marvelu, ktorý vyšiel tento rok v limitovanej edícii a sústreďuje sa na návrat zloducha Ultrona.

Vo filme si okrem Jacksona svoje úlohy zopakujú Robert Downey Jr. (Iron Man), Mark Ruffalo (Hulk), Chris Hemsworth (Thor), Chris Evans (Kapitán Amerika), Scarlett Johansson (Čierna vdova) či Jeremy Renner (Hawkeye), no zloduch Loki v podaní Toma Hiddlestona sa v snímke neobjaví.

Pribudnú však superhrdinovia Quicksilver (Aaron Taylor-Johnson) a a práve spomínaná Scarlet Witch. Nakrúcanie sa začne začiatkom budúceho roka v Londýne, americká premiéra je naplánovaná na 1. mája 2015.

debata chyba
Viac na túto tému: #komiks #Avengers #Elizabeth Olsen #nová úloha

+ Na alkohol dnes zabudnite, zvoľte si dnes inú cestu.
Osviežte si myseľ a opakujte si čo už viete a k tomu sa...

+ Nezabúdajte na preventívne prehliadky aj keď sa cítite dobre.
Staré dlhy sa vyriešia, cítite finančnú úľavu....