Vojna medzi Miley a Sinead? Speváčky sa kritizujú cez Twitter

Americká speváčka Miley Cyrus reagovala na otvorený list od svojej staršej kolegyne Sinéad O'Connor, čím si od nej vykoledovala ďalšiu kritiku.

04.10.2013 17:54
Miley Cyrus Foto: ,
Speváčka Miley Cyrus a jej provokatívna choreografia na IHeartRadio Music Village.
debata (1)

Štyridsaťdvaročná O'Connor začala túto slovnú prestrelku varovaním Cyrus, že ju hudobný priemysel iba využíva a bohatne na jej vyzývavom správaní a nahote. Na to 20-ročná speváčka reagovala prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter, kde zverejnila fotografiu O'Connor z roku 1992, na ktorej trhá fotografiu pápeža. Pripomenula tiež, že jej staršia kolegyňa pred dvoma rokmi žiadala cez Twitter o pomoc psychológa, a prirovnala ju k psychicky labilnej herečke Amande Bynesovej.

Tieto slová O'Connor pobúrili a vyprovokovali jej ďalšiu reakciu. „Naozaj Miley? Kto ti to radí? Použila si dva roky staré príspevky, ktoré som zverejnila, keď mi nebolo dobre a snažila som sa nájsť pomoc. Tým sa posmievaš mne a Amande Bynesovej za to, že trpíme psychickými problémami a hľadáme pomoc,“ napísala v druhom otvorenom liste.

„Som ohromená, že 20-ročná žena žijúca v 21. storočí sa môže takto nebezpečne a nezodpovedne správať. Nielenže tým vysielaš signál mladým ženám, že je v poriadku správať sa ako prostitútka, ale tiež im ukazuješ, že za psychické problémy ich čakajú posmešky,“ vysvetlila a dodala, že by sa Cyrus mala ospravedlniť Bynesovej aj ostatným, ktorých sa jej slová dotkli.

K trhaniu fotografie s pápežom O'Connor napísala, aby si jej mladšia kolegyňa najprv zistila, aké dôvody na to mala. Cyrus jej opäť kontrovala a na Twitteri napísala, že momentálne síce nemá čas odpovedať jej otvoreným listom, ale niekedy sa môžu stretnúť.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Miley Cyrus #Sinead O´Connor

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...