Pocisková zaspieva s Bocellim: Vyhŕkli mi slzy, keď mi to povedali!

Nielen slovenská sopranistka Adriana Kučerová bude hosťom koncertu Andreu Bocelliho v Bratislave.

07.10.2013 14:08
Nela Pocisková Foto:
Herečka a speváčka Nela Pocisková.
debata

Na bratislavskom koncerte talianskeho tenoristu Andreu Bocelliho, ktorý vystúpi 29. decembra na Zimnom Štadióne Ondreja Nepelu, sa predstaví aj muzikálová speváčka a herečka Nela Pocisková. Obe interpretky si s Bocellim zaspievajú dueto a tiež sólovú skladbu.

„Andrea Bocelli je pre mňa jeden z najkrajších hlasov na svete, a keď som sa dozvedela túto správu, vyhŕkli mi slzy. Chvíľu mi trvalo, kým som tomu uverila a som nesmierne poctená, je to pre mňa obrovská česť! Neviem to opísať slovami, som skutočne šťastná. Opera je nádherné umenie, ktoré nesmierne obdivujem. Vnímam operný svet, mám v mojom živote niekoľko srdcových zážitkov práve z opery,“ uviedla Pocisková. „Viem, že budeme spievať duet, pieseň Canto Della Terra, o ďalších možných skladbách ešte nemám konkrétne informácie,“ dodala.

Bratislavský koncert sa mal konať pôvodne 20. decembra. Bocelli však neskôr termín preložil na 29. decembra. Ako dôvod uviedol zmeny v logistike plánovania a tiež osobné dôvody. Vystúpenie bude rozdelené na dve časti. Zatiaľ čo v prvej polovici zaznejú klasické operné árie a piesne, v druhej budú dominovať popové hity z Bocelliho nového albumu Passione (2013) a tiež vianočné skladby. Bocelliho budú sprevádzať Český národný symfonický orchester pod vedením talianskeho dirigenta Marcella Rotu a tiež jeho spevácky zbor.

debata chyba
Viac na túto tému: #Nela Pocisková #Adriana Kučerová

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...