Alla Pugačeva má dvojičky! Porodila jej ich náhradná matka

Hviezda sovietskeho a teraz ruského popu Alla Pugačeva a jej manžel Maxim Galkin sa dočkali potomkov, a to hneď dvojčiat. Chlapca a dievčatko priviedla pred tromi týždňami na svet náhradná matka, oznámila ruské médiá.

07.10.2013 14:22
Alla Pugačeva Foto:
Šesťdesiatštyriročná speváčka Alla Pugačeva.
debata (3)

"Narodili sa dve deti: dievčatko a chlapec. Podrobnosti nepoznám, ale matka bola náhradná. Dvojčatá sa narodili 18. septembra. Dievčinu pomenovali Liza, chlapca Garri, " povedala agentúre RIA Novosti speváčkina manažérka Jelena Čuprakovová.

O narodení dvojčiat sa aj najbližší príbuzní a priatelia dozvedeli až po tom, čo ich speváčka pozvala na večeru na svojom zámku v dedine Grjaz. Podľa denníka Komsomolskaja pravda síce deti porodila náhradná matka, biologickými rodičmi sú však Galkin a Pugačeva.

„Kristina je veľmi rada, že má brata a sestru,“ povedala Darja Burlakovová, hovorkyňa speváčkinej donedávna jedinej dcéry Kristíny Orbakajteové z prvého manželstva s litovským cirkusovým umelcom.

Šesťdesiatšty­riročná Pugačeva a humorista Galkin, ktorý má 37 rokov, sa vzali v decembri 2011, aj keď spolu žijú ako pár od roku 2005. Podľa speváčky vzťah začal v roku 2001.

Predchádzajúci, v poradí štvrtý manžel speváčky, spevák Filipp Kirkorov podľa tlače už služby náhradnej matky použil dvakrát: predvlani sa tak stal otcom dcéry, vlani syna.

Pugačeva, ktorú poznajú aj slovenskí a českí poslucháči z jej zájazdov do bývalého Československa či hosťovania na Bratislavskej lýre, koncertuje už od polovice 60-tych rokov minulého storočia. Celkový náklad platní a ďalších nosičov s jej piesňami presiahol podľa internetovej encyklopédie Wikipedia 250 miliónov kusov. Po jej koncerte v Atlantic City vo februári 2000 ju denník The New York Times označil za „bohyňu ruského popu, moskovskú Tinu Turnerovú s príchuťou Edith Piafovej“. Sama Pugačeva sa s koncertovaním rozlúčila v roku 2009.

3 debata chyba
Viac na túto tému: #matka #dvojčatá #Alla Pugačeva

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...