Gitarista Kiss Simmons útočí na mŕtvych kolegov: Nie sú to ikony!

Basgitarista a spevák americkej kapely Kiss Gene Simmons tvrdí, že hudobník Kurt Cobain ani speváčka Amy Winehouse nie sú hudobnými ikonami.

08.10.2013 10:37
Gene Simmons s manželkou Shannon Tweed Foto: ,
Hudobník Gene Simmons s manželkou Shannon Tweedovou.
debata

Vyjadril sa tak v rozhovore pre britské Team Rock Radio. „Nemôžete sa stať ikonou len preto, že zomriete. Kurt Cobain mal len jednu alebo dve nahrávky a Amy Winehouse to isté. Nie, to nestačí,“ povedal a tiež dodal, že v súčasnosti ľudia nemôžu očakávať príchod ďalších The Beatles.

„Nebudú žiadni noví The Beatles, Princ či Kiss, pretože neexistuje určitý podporný systém. Nemáme žiadne nahrávacie spoločnosti, pretože deti sa rozhodli, že si budú hudbu sťahovať a nebudú platiť umelcom, ktorí by však tie peniaze mali právom dostať,“ vyhlásil.

Kurt Cobain, spevák a gitarista americkej grungeovej kapely Nirvana, zomrel 5. apríla 1994 vo veku 27 rokov, pričom podľa oficiálnej verzie sa vo svojom dome v Seattli zastrelil guľovnicou. Britská speváčka Amy Winehouse, ktorá získala niekoľko sošiek Grammy či Brit Awards a patrila medzi uznávané hudobníčky, zomrela 23. júla 2011, tiež dožila sa iba 27 rokov. Príčinou úmrtia bola konzumácia veľkého množstva alkoholu.

debata chyba
Viac na túto tému: #Gene Simmons #Amy Winehouse #Kurt Cobain

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...