Som stále veľká fanúšička Sinead, hovorí po konflikte Miley Cyrus

Americká speváčka Miley Cyrus tvrdí, že je stále fanúšičkou Sinéad O'Connor, s ktorou si minulý týždeň vymenila niekoľko nepekných komentárov.

10.10.2013 07:00
Miley Cyrus Foto: ,
Speváčka Miley Cyrus a jej provokatívna choreografia na IHeartRadio Music Village.
debata

Slovnú prestrelku vyvolala 46-ročná O'Connor tým, že svojej mladšej kolegyni adresovala otvorený list, v ktorom sa ju snažila varovať pred hudobným priemyslom. Ten podľa nej 20-ročnú Cyrus navádza k vyzývavému správaniu a predávaniu svojho mena prostredníctvom nahoty.

Samotná Cyrus to však vníma inak a na varovanie reagovala posmechom na účet psychických problémov, ktorými O'Connor trpela pred dvoma rokmi. Tú slová Cyrus pobúrili a pohrozila jej žalobou.

„Myslím si, že je úžasnou umelkyňou a tiež textárkou. Skutočne bola inšpiráciou pre môj videoklip ku skladbe Wrecking Ball, ktorým to vlastne všetko začalo,“ vysvetlila v talkšou The Today Show Cyrus, ktorá je v spomínanom videu úplne nahá.

„Nerozumiem tomu, ako sa môže pustiť do niekoho, kto jej vraví, že ju rešpektuje. Avšak, ako som povedala, som stále jej veľkou fanúšičkou,“ pokračovala mladá speváčka. Zároveň dodala, že otvorené listy dostáva každý deň, takže to pre ňu nebola žiadna novinka.

debata chyba
Viac na túto tému: #úcta #Miley Cyrus #konflikt #Sinead O´Connor

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...