Tajomstvo krásy Marilyn? Aj hovädzia chrupavka v brade!

Lekárske dokumenty a röntgenové snímky zosnulej americkej herečky Marilyn Monroe, ktoré potvrdzujú, že jej krásu vylepšil chirurg, dal do dražby lekár Norman.

10.10.2013 17:30
Marilyn Monroe Foto:
Herečka Marilyn Monroe vo filme Páni majú radšej blondínky.
debata

Spomínané pozostalosti, ktoré dokazujú, že Monroe podstúpila plastické operácie brady a nosa, našiel Leaf pri upratovaní skladu svojho niekdajšieho kolegu a herečkinho doktora Michaela Gurdina.

„Pozeral som na to a schoval som to do môjho trezoru,“ prezradil Leaf, ktorý tiež ozrejmil herečkine plastické zákroky. „Mala v brade implantáty, ktoré vyrobili z hovädzej chrupavky, pretože vtedy ešte nemali silikónové implantáty,“ povedal.

Záber z rontgenu, ktorý potvrdzuje, že Marilyn... Foto: Reuters, HANDOUT
Marilyn Monroe Záber z rontgenu, ktorý potvrdzuje, že Marilyn Monroe mala vylepšenú bradu.

Podľa zápiskov však Monroe spomenutého lekára Gurdina v roku 1958 navštívila a sťažovala sa, že sa jej brada zdeformovala. V dokumentoch je uvedené, že implantáty sa rozpustili. „To je prirodzené, po rokoch sa jednoducho absorbujú,“ vysvetlil Leaf. Herečka podľa neho podstúpila aj kozmetické úpravy špičky nosa.

Sedemdesiattriročný lekár tiež vyhlásil, že peniaze z dražby venuje neziskovej organizácii Rebuilding America's Warriors, v ktorej pôsobí. Organizácia pomáha americkým vojnovým veteránom získať zdarma lekársku pomoc v tých prípadoch, v ktorých im ju nedokáže nezabezpečiť štát. „Myslím, že je to výborná spojitosť, pretože Marilyn zabávala vojakov v Kórei, takže teraz má šancu im opäť pomôcť,“ vyjadril sa Leaf.

Spomínanú aukciu , ktorá sa bude konať 9. a 10. novembra, bude organizovať kalifornská spoločnosť Julien's Auctions. Odhaduje sa, že pozostalosti sa predajú za 15-tisíc až 30-tisíc dolárov (v prepočte približne 11-tisíc až 22-tisíc eur).

debata chyba
Viac na túto tému: #dražba #Marilyn Monroe #plastické úpravy #hovädzia chrupavka

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...