Mulder a Scully tápu: Vzali sme sa pred 20 rokmi, či nie?

Asi nebude na svete málo párov, ktoré si po 20 rokoch nie sú isté, kam sa ich vzťah dostal. Ako sa v sobotu ukázalo, úplne jasno v tom nemajú ani agenti FBI Fox Mulder a Dana Scully z kedysi obľúbeného amerického televízneho seriálu Akty X.

14.10.2013 17:50
Gillian Anderson (vľavo) a jej bývalý kolega... Foto: ,
Hereckí kolegovia Gillian Anderson (vľavo) a jej bývalý kolega David Duchovny oslavovali dvadsiate výročie seriálu Akty X.
debata

Ich predstavitelia David Duchovny a Gillian Anderson sú podľa agentúry AP však pripravení natočiť ďalší film. Seriál Akty X, ktorý poznajú diváci aj na Slovensku, sa nakrúcal v rokoch 1993 až 2002. Okrem toho sa jeho hlavné postavy objavili aj v dvoch filmoch – v Aktoch X z roku 1998 a o desať rokov neskôr v snímke Akty X : Chcem uveriť.

Agenti riešia prípady zaradené medzi takzvané Akty X, záhadné udalosti súvisiace často s paranormálnymi javmi a s možnou existenciou mimozemského života. Zároveň sa snažia odhaliť pravdu o údajnom vládnom sprisahaní, ktorého cieľom je skryť pravdu o prítomnosti mimozemšťanov na Zemi a o možnej kolonizácii planéty.

Duchovny a Anderson sa v sobotu zišli pri príležitosti 20. výročia premiéry seriálu. Pred novinármi si pritom neboli istí, v akom vzťahu svoje postavy po seriáli a filmoch zanechali. „No, v poslednom filme sa vzali,“ vyhlásil 53-ročný Duchovny. „Skutočne sme sa vzali?“ reagovala Anderson. „Verím, že áno. Mal som taký dojem,“ tvrdil už trochu neisto herec.

Mulder a Scully mali v seriáli silný romantický vzťah a v poslednom filme z roku 2008 tvorili pár. Avšak nakoniec nebolo celkom jasné, či dospeli k sobášu.

Ako Duchovny, tak jeho kolegyňa Gillian Anderson každopádne dali najavo záujem o natočenie ďalšieho filmu. Podľa Duchovnyho sú za všetci hlavní predstavitelia vrátane tvorcu Aktov X Chrisa Cartera. „Gillian aj ja to chceme, takže v tejto chvíli je to skutočne na (spoločnosti) Twentieth Century Fox,“ dodal. Herečka k tomu poznamenala, že ak fanúšikovia chcú ďalší film, mali by to dať hlasno najavo.

debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #vzťah #Mulder a Scully #Akty X #Gillian Anderson

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...