Má za sebou krátke vzťahy. Taylor Swift ale čaká na toho pravého!

Speváčka Taylor Swift (23) doteraz nemala šťastie na toho pravého. No zato mala krátke vzťahy s najžiadanejšími mužmi planéty.

16.10.2013 09:30
Taylor Swift Foto: ,
Speváčka Taylor Swift.
debata

Patrí knim okrem iných hviezda zo skupiny One Direction, Harry Styles (19), Jake Gyllenhaal (32), Taylor Lautner (21) či John Mayer (35).

Taylor Swift prezradila niečo z doterajších vzťahov: „Naučila som sa jednu vec, na ktorú som pyšná – viem, kedy už musím ísť. Mala som niekoľko krátkych vzťahov, preto viem, kedy to musím spraviť,“ povedala Taylor Swift americkému časopisu InStyle. To však nie je jediné, čo sa táto hviezda naučila zo svojich vzťahov.

23-ročná žena vraví, že niekedy vie po dvoch stretnutiach s mužom, že to ďalej jednoducho nepôjde. No inokedy, hoci vie, že k sebe nepasujú, zamiluje sa. Na zlých chlapcov však už prestala mať našťastie chuť. Radšej by už stretla veľkú lásku, o akej sa píšu knihy a točia filmy.

„Dlhý vzťah som ešte nemala. Mám rada predstavu, že to bude skvelý pocit, keď stretnem toho pravého a veci pôjdu samé bez toho, aby sme sa snažili. Budem mať muža, ktorý ma bude akceptovať takú, aká som,“ zasnívala na záver Taylor.

debata chyba
Viac na túto tému: #Taylor Swift #ten pravý

+ Nenamáhajte svoju pokožku, doprajte jej starostlivosť akú si zaslúži.
Nové príležitosti na zlepšenie financií sú...

+ Naštudujte si svoje možnosti a začnite sa podľa nich správať.
Mali by ste si uvedomiť, čo ste dokázali a nebyť...