Avril Lavigne má nový klip. Manžela pasovala za ex-milenca

Kanadská speváčka Avril Lavigne zverejnila video k singlu Let Me Go. V klipe hrá na klavíri a pritom spomína na svojho bývalého milenca, ktorého stvárňuje jej skutočný manžel Chad Kroeger.

16.10.2013 15:58
Avril Lavigne a jej manžel Chad Kroeger Foto: ,
Speváčka Avril Lavigne a jej manžel Chad Kroeger.
debata

Obraz speváčky sa vo videu prelína so zábermi na neznámeho starého muža, ktorý hrá na gitaru a pritom mladne. Postupne sa ukáže, že starcom bol práve Kroeger. Frontman skupiny Nickelback, ktorý si s manželkou v skladbe aj zaspieval, je zároveň jej spoluautorom.

Let Me Go je tretím singlom z pripravovaného albumu interpretky, ktorý dostal jednoduchý názov Avril Lavigne. Speváčka pritom v rozhovore pre americký magazín Bello pripustila, že sa s výberom názvu pre svoje nové CD trápila. Nevedela sa vraj rozhodnúť pre nič konkrétne, čo by vystihovalo celú platňu.

Novinka 29-ročnej Kanaďanky by sa mala dostať na trh 5. novembra. Na piatej štúdiovke rodáčky z Belleville spolupracovali aj Martin Johnson, David Hodges a tiež spevák Marilyn Manson, ktorý hosťuje v skladbe Bad Girl. Z albumu už zverejnili single Here's To Never Growing Up a Rock N Roll.

debata chyba
Viac na túto tému: #Avril Lavigne #Chad Kroger #nový klip #video

+ Zdieľanie času s blízkymi posilní vaše šťastie a pohodu.
Dôkladný výskum pred investíciou sa vyplatí...

+ Venujte čas svojim koníčkom, zvýši to vašu životnú spokojnosť.
Úspory získajú na hodnote, ak ich múdro...