Po rodinnej pauze späť k hudbe. Čírová sa spojila s Popovičom

Speváčka Mária Čírová sa znovu pustila do tvorby. Za pár dní vraj vzniklo hneď niekoľko nahrávok na jej pripravovaný - tretí album.

17.10.2013 05:00
Mária Čírová Foto:
Speváčka Mária Čírová.
debata

„Dala som si malú pauzu. Asi rok som sa tak cítila, že mám rodinnú pauzu a chcela som sa venovať len mojim detičkám,“ vysvetlila Čírová. „Teraz som však dostala chuť a energiu tvoriť – za posledné dva týždne tak vznikli štyri pesničky na môj nový album,“ prezradila pre Pravda.sk niekdajšia víťazka autorskej súťaže Coca Cola Popstar.

Čírová sa spojila napríklad s Thomasom Puskailerom alebo Tomim Popovičom. Na práce na albume sa vraj veľmi teší. Popri tvorbe nových piesní sa však už pripravuje na svoj prvý samostatný vianočný koncert. „Bude sa konať v Nitre v synagóge 11. decembra a už sa veľmi teším,“ uviedla Čírová. „Pripravujeme sa na to so sláčikovým kvartetom, kapelou a vokalistami. Dúfam, že to bude neopakovateľný a nezabudnuteľný večer,“ doplnila dvojnásobná mamička, ktorá sa pred pár dňami predstavila aj ako súčasť dizajnérskeho kvarteta pod názvom NuPPL (New People).

Na podujatí Bratislavské módne dni sa štvorica v zložení Mária Čírová, Mária Zelinová, Romana Škamlová a Michal Sabo zúčastnili súťažnej sekcie Nové tváre módnej scény.

debata chyba
Viac na túto tému: #album #Mária Čírová #nové pesničky #vianočný koncert

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...