Silvia Šarköziová: S manželom ešte občas zhrešíme

Speváčka Cigánskych Diablov, Silvia Šarköziová vraví, že spolu s manželom venujú gastronómii veľa energie.

21.10.2013 07:00
Silvia Šarköziová prišla o obľúbené šaty! Kvôli... Foto:
Silvia Šarköziová s manželom Ernestom (vľavo).
debata

Vraj prvé, čo vyhľadávajú, keď sú na dovolenke, nie sú pamiatky, ale reštaurácie. „Najradšej spoznávame krajinu, ktorú sme práve navštívili, cez to jedlo,“ povedala speváčka, ktorá bola vychovaná na cigánskych špecialitách.

Mimochodom, najnovšie ich mala možnosť ochutnať na krste CD Carmen Cigánskych Diablov, ktorý sa konal v novootvorenej bratislavskej reštaurácii U Cigánskeho Diabla. Silvia ju pochválila. Nie údajne len preto, že ide o kolegovu reštauráciu. „Oni doma veľmi dobre varia a to bol prvý predpoklad na to, že bude dobrý majiteľ reštaurácie. Všetko si ustráži, aby bolo v poriadku.“ Odkazuje však všetkým, čo si chcú dávať pozor na štíhlu líniu, aby sa jej vyhýbali. „Pretože je výborná.“

Nepoprela informáciu o tom, že ešte v blízkej minulosti plánovala začať zdravšie variť. Jej manžel Ernest chcel schudnúť. „Ale áno, my varíme zdravšie, ale nechceme si celý život odriekať niečo, čo milujeme. Takže občas zhrešíme, lebo práve tie nezdravé veci sú veľmi dobré a chutné,“ skonštatovala žena, ktorá však na Vianoce či Veľkú noc pripravuje tradičné slovenské jedlá, ako väčšina Slovákov.

debata chyba
Viac na túto tému: #jedlo #Silvia Šarköziová

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...