Bozky s tanečníkmi aj veľkolepá šou: Koncert Bílej v obrazoch

Černobílé turné 2013 speváčky Lucie Bílej sa po úspešných vystúpeniach v Prahe zastavilo v sobotu večer v slovenskej metropole.

21.10.2013 13:03
Lucie Bílá Foto: ,
Speváčka Lucie Bílá sa aj takto vášnivo bozkávala s tanečníkmi.
debata

Predpovede o najväčšej koncertnej akcii tohto roku sa plne potvrdili. Po hudobnej aj výpravno-technickej stránke. Samozrejme dominantným bol na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu spevácky výkon pätnásťnásobnej českej zlatej slávice. Za ten si vyslúžila štyrikrát standing ovation.

„Tešila som sa do Bratislavy, som aj vaša, ja som česko-slovenská speváčka,“ povedala v priebehu koncertu, za čo si vyslúžila mohutný aplauz.

Speváčka Lucie Bílá na bratislavskom koncerte.
Speváčka Lucie Bílá mala v rámci turné dve...
+6Lucie Bílá počas bratislavského koncertu...

Pozornosť pred samotným začiatkom si získalo rozmerné dvojpodlažné pódium s vysunutým mólom, vybavené špičkovou zvukovou a svetelnou technikou. Celý koncert sprevádzali náročné svetelné a pyrotechnické efekty, doplnené projekciou na zadnej LED stene aj bočné videoprojekcie. Kostýmy, ktorých speváčka vystriedala počas koncertu skoro desiatku, boli ladené do čierno-bielej kombinácie, ako napovedá samotný názov turné. Speváčka neváhala vybehnúť ani do hľadiska medzi divákov, jednému si na chvíľu sadla na kolená, druhý šťastlivec dokonca dostal pusu.

V priebehu večera zaznel pop, rock, šansón aj muzikál. V koncertnom playliste mala speváčka zaradené piesne zo všetkých období úspešnej speváckej dráhy, ktorú začala v roku 1985 hitom Neposlušné tenisky. Spoločne s Bílou sa na pódiu predstavili aj tanečníci z formácie The Pastels či svetlomaliar Alex Dowis – zo šou Česko Slovensko má talent, ktorému patril rovnaký potlesk ako speváčke samotnej. Alex sa na pódium vrátil o niekoľko minút ešte raz, aby predviedol svoje umenie kreslenia do piesku.

„Vedela som ako vždy, že slovenské publikum bude spontánne a úžasné. Hlavne som prišla poďakovať a vzdať hold ľuďom, s ktorými som toto turné urobila, 99 % môjho tímu ktorý na tom robil, sú Slováci. Veľmi som chcela, aby boli po tomto koncerte v Bratislave pyšní, že to so mnou robili. A podľa ich rozžiarených tvárí si myslím, že pyšní boli. Pracovala som na tom pol roka, nič som nepodcenila, tak som si užívala aj výraz v tvári ľudí, ktorí sedeli v sále. Bolo to neuveriteľné,“ uviedla speváčka po koncerte.

debata chyba
Viac na túto tému: #koncert #bozk #turné #Lucie Bílá #The Pastels

+ Udržiavajte telo v tom najlepšom stave, nech príde čokoľvek.
Nikto nemôže za vaše zlyhania, len vy sami....

+ Nezabúdajte na zeleninu a ovocie, vaše telo si ich vyžaduje.
Nad nikým sa nepovyšujte, mohli by ste urobiť veľkú...