Beyoncé stavila na bláznivosť. Aspoň taký je jej nový album

Pripravovaná piata sólová štúdiovka americkej speváčky Beyoncé je už takmer dokončená.

27.10.2013 12:40
Beyoncé Knowles Foto:
Speváčka Beyoncé Knowles.
debata

V rozhovore pre magazín Billboard to uviedol producent, rapper a spevák Pharrell, ktorý s Beyoncé na albume spolupracuje. „Nový album Beyoncé je bláznivý. Dáva si na ňom veľmi záležať. Nevydá ho skôr, než s ním nebude na sto percent spokojná. Je to tým, že jej meno pozná celý svet, a to znamená veľa. Vie, čo chce, a neprestane pracovať, kým to nedosiahne. Ľudia, ktorí ten album už počuli, boli nadšení, ale ona tvrdí, že ešte nie je úplne dokončený,“ vyhlásil Pharrell.

Tridsaťdvaročná Beyoncé Giselle Knowles-Carter začala hudobnú kariéru v roku 1997 ako členka skupiny Destiny's Child, neskôr sa vydala na sólovú dráhu. Na konte má zatiaľ štyri sólové štúdiovky – Dangerously In Love (2003), B'Day (2006), I Am… Sasha Fierce (2008) a 4 (2011), pričom so všetkými dobyla americký rebríček Billboard 200. Jedna z najlepšie zarábajúcich interpretiek na svete získala už 17 cien Grammy, pričom tri z nich ešte ako členka Destiny's Child, ostatné ako sólová speváčka. Jej manželom je rapper Jay Z, ktorému vlani v januári porodila dcéru Blue Ivy.

Štyridsaťročný Pharrell Williams je členom produkčného dua The Neptunes a tiež skupiny N.E.R.D, s ktorou vydal zatiaľ štyri albumy. Ako sólový interpret má na svojom konte zatiaľ jediný album In My Mind (2006). Je štvornásobným držiteľom ceny Grammy, na ktorú ho nominovali už 19-krát, vlani tiež vydal knihu s názvom Pharrell: Places And Spaces I've Been. Jeho piesne sa objavili v snímkach Rozhodne sa v nedeľu (1999), Bozk draka (2001), Zoolander (2001), Neserte nám pestúnku (2003), Charlieho anjeli: Na plný plyn (2003), 50× a stále po prvý raz (2004), Hitch: Liek pre moderného muža (2005), 40 rokov panic (2005) či Nabúchaná (2007).

debata chyba
Viac na túto tému: #Beyonce #nový album

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...