Chris Brown zlomil mužovi nos, vraj je to len priestupok

Útok amerického speváka Chrisa Browna na muža, s ktorým sa v nedeľu ráno dostal do konfliktu, považuje súd iba za priestupok, nie trestný čin.

29.10.2013 10:05
Chris Brown Foto: ,
Spevák Chris Brown odchádza z budovy súdu vo Washingtone.
debata

Informoval o tom portál TMZ, podľa ktorého 24-ročného Browna prepustili z väzby bez zaplatenia kaucie a so zákazom priblížiť sa k obeti napadnutia na vzdialenosť 100 yardov (v prepočte približne 91,5 metra).

K incidentu došlo pred hotelom vo Washingtone, keď sa spevák fotil s fanúšičkami. Do záberu sa votrel 20-ročný Isaac Adams Parker, čo ho podráždilo. „Nesúhlasím s týmito homosexuálnymi hlúposťami, páči sa mi však box,“ povedal Brown a zlomil Parkerovi nos. Zdroje zo spevákovho okolia však tvrdia, že k útoku došlo, keď sa Parker snažil dostať k Brownovmu autobusu.

Vzápätí po incidente sa otvorila otázka týkajúca sa Brownovho podmienečného trestu za útok na speváčku Rihannu z roku 2009. Či došlo k porušeniu podmienky, prešetria špecializované orgány, ktoré následne rozhodnú o jej prípadnom zrušení. V najhoršom prípade hrozia Brownovi štyri roky väzenia.

debata chyba
Viac na túto tému: #súd #Chris Brown #fanúšik #priestupok

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...