Mr. Bean má doma luxusné fára, na nákupy jazdí škodovkou!

Britský herec Rowan Atkinson, známy svojou rolou Mr. Beana v skečoch aj celovečerných filmoch, má síce slabosť pre luxusné a pretekárske autá, na nákupy ale jazdí škodovkou. Upozornil na to na svojom serveri denník Daily Mail.

29.10.2013 14:25
Rowan Atkinson Foto:
Herec Rowan Atkinson na filmovej premiére.
debata

Denník uvádza, že Atkinson vlastní napríklad športové vozidlo McLaren F1 z roku 1997 v odhadovanej hodnote troch miliónov libier ( vyše 90 miliónov Sk ), alebo Aston Martina, Rolls Royce a veterána značky Ford.

V bežnej dopravnej premávke ho ale pristihli paparazzovia, ako nasadá do Škody Superb v hodnote asi 18 000 libier. Daily Mail k tomu pripomína, že pritom Škoda bola kedysi terčom nespočetných vtipov pre svoj ​​chabý výkon, v posledných rokoch ale na ostrovoch patrí k oceňovaným autám.

Herec, ktorého majetok sa odhaduje na 71 miliónov libier, svoje ostatné automobilové skvosty zas tak úzkostlivo v garážach neschováva. Veľmi rád sa po cestách preháňa napríklad práve v McLarene, s ktorým ale začiatkom roka dostal šmyk a narazil do stromu.

Po havárii si vymohol vyplatenie poistky vo výške 910 000 libier na opravu. Išlo tak o najvyšší účet za opravu v histórii Británie.

debata chyba
Viac na túto tému: #Mr. Bean #Rowan Atkinson #škodovka #luxusné autá

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...