Kardashian šokuje: Moja vagína vyzerá po pôrode tak ako nikdy

Aj na slovenských televíznych obrazovkách sa už niektorí diváci mohli zoznámiť s klanom Kardashianovcov. Schopnosť mapovať aj tie najsúkromnejšie momenty tentoraz opäť šokovala.

30.10.2013 09:16
Kim Kardashian Foto: ,
Televízna celebrita Kim Kardashian.
debata (5)

Hlavná hviezda projektu a tiež televízna celebrita a hviezda bulváru Kim Kardashian sa v najnovšej epizóde reality-šou vyjadrovala k pôrodu dcérky North West. Pred kamerami vyhlásila, že „pôrod bol tá najjednoduchšia vec, akú absolvovala“. „Nič som necítila. Vôbec to nebolo ťažké,“ uviedla partnerka rapera Kanye Westa.

Oveľa viac rozruchu však vzbudili ďalšie slová. „Keď som sa vrátila z nemocnice, prvá vec, čo som spravila, bolo, že som sa postavila pred zrkadlo a pozrela sa na moju vagínu,“ prezradila svojej sestre Khloe pred kamerami Kim. „Vyzerá lepšie než kedykoľvek predtým. Mala som chuť vyzliecť sa donaha a ukázať sa tak svetu. Povedať všetkým, že sa cítim sexi a som späť,“ doplnila televízna celebrita, ktorá počas uplynulého víkendu oslávila 33. narodeniny.

V reštaurácii spojenej s nočným klubom Tao v Las Vegas jej gratulovali najbližší, nechýbal snúbenec West, ale aj početné fotografické a televízne štáby. Veď takmer všetko, čo Kim spraví, musí zostať „uchované“, všakže…

5 debata chyba
Viac na túto tému: #Kim Kardashian #reality-šou #vagína

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...