Chris Brown nastúpil do liečebne - aby zvládal hnev

Americký spevák Chris Brown nastúpil do liečebne, kde chce podstúpiť kurz zvládania hnevu.

30.10.2013 11:13
Chris Brown Foto: ,
Spevák Chris Brown odchádza z budovy súdu vo Washingtone.
debata

Spevák sa tak rozhodol spraviť po tom, čo ho v nedeľu zatkli za napadnutie istého Isaaca Adamsa Parkera. „Chris sa chce zamerať a lepšie pochopiť svoje správanie, aby mohol úspešnejšie pokračovať v živote a kariére,“ uviedol spevákov hovorca.

K spomínanému incidentu došlo v nedeľu ráno pred hotelom vo Washingtone, keď sa spevák fotil s fanúšičkami. Do záberu sa votrel 20-ročný Parker, čo ho podráždilo. „Nesúhlasím s týmito homosexuálnymi hlúposťami, páči sa mi však box,“ povedal Brown a zlomil Parkerovi nos. Polícia ho následne zatkla aj s jeho bodyguardom Christopherom Hollosym, oboch však v pondelok prepustili z väzby bez zaplatenia kaucie a so zákazom priblížiť sa k obeti napadnutia na vzdialenosť 100 yardov (približne 91,5 metra, pozn. SITA).

Súd totiž rozhodol, že šlo iba o priestupok a nie trestný čin. Vzápätí po incidente sa však otvorila otázka týkajúca sa Brownovho podmienečného trestu za útok na speváčku Rihannu z roku 2009. Či došlo k porušeniu podmienky, prešetria špecializované orgány, ktoré následne rozhodnú o jej prípadnom zrušení. V najhoršom prípade hrozia Brownovi štyri roky väzenia.

debata chyba
Viac na túto tému: #liečebňa #Chris Brown #hnev

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...