Hviezda Dobrej manželky pomohla obetiam hurikánu

Americká herečka Julianna Margulies a jej hereckí kolegovia zo seriálu Dobrá manželka (2009) pomohli obetiam hurikánu Sandy.

31.10.2013 10:00
Julianna Margulies Foto: ,
Herečka Julianna Margulies.
debata

Urobili tak v spolupráci s neziskovou organizáciou St. Bernard Project, ktorá pomáha opravovať hurikánom zničené domy. Tím zo seriálu daroval charite 77 185 dolárov (v prepočte zhruba 56 000 eur) a neváhal si ani vyhrnúť rukávy, aby tak pomohol pri oprave domov.

Hurikán Sandy zasiahol v októbri 2012 oblasť Karibiku, stredného Atlantiku a severovýchodné pobrežie USA. Priamo udrel na mesto New York, kde spôsobil najväčšie škody.

„Každý z nás na východnom pobreží si pamätá ten hrozný deň a následky jeho ničenia. Aj o rok neskôr komunity stále trpia,“ povedala Margulies, zatiaľ čo stála spolu s kolegami Chrisom Nothom a Joshom Charlesom v New Yorku, pri dome učiteľky Margaret McNulty, ktorú nešťastie zasiahlo.

Záplavová vlna hurikánu vtedy zničila prízemie a prvé poschodie jej domova. Učiteľkin dom bol pritom jedným zo šiestich, ktorým seriálová zostava v sobotu pomáhala s opravami. Oblečení v džínsoch a montérkach herci vŕtali a zatĺkali za pomoci profesionálov.

Ich pomoc sa stretla s veľkým ohlasom. „Vždy som bola fanúšičkou seriálu Dobrá manželka, no špeciálne som ňou teraz! Som ohromená, že tieto hviezdy obetovali svoj čas a prišli sem,“ pochválila seriálový tím McNulty. Margulies odôvodnila pomoc aj tým, že sú vďační divákom za ich priazeň a chcú im ju takouto cestou oplatiť. „Toto mesto má skvelú televíznu komunitu. Naša šou chce len vrátiť niečo späť, pretože toho máme veľa,“ povedala herečka.

debata chyba
Viac na túto tému: #pomoc #charita #Julianna Margulies #obete Sandy

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...