Maska Cyrusovej vládla Halloweenu, ona stavila na prsia

Tohtoročný Halloween je už za nami. Najmä hviezdy Hollywoodu si ho vychutnávali plnými dúškami a žúrovali takmer celý uplynulý týždeň.

03.11.2013 08:00
debata (2)
Boháčka Paris Hilton žúrovala v kostýmoch celý... Foto: INSTAGRAM
Paris Hilton Boháčka Paris Hilton žúrovala v kostýmoch celý týždeň - a nevyhla sa ani kostýmu na spôsob Miley Cyrusovej.

Ak by sa však vyhlásila súťaž o najobľúbenejší kostým, nevyhral by žiaden gróf Drakula, ani zombie. Tento rok ovládla sviatok strašidiel speváčka Miley Cyrus!

Podoba americkej speváčky z vyhlásenia cien MTV Video Music Awards, kde zaspievala s Robinom Thickeom v škandalóznom vystúpení a vyslúžila si pozornosť celého sveta, sa zjavila na halloweenskych párty od Los Angeles až po New York. A za Cyrusovú sa obliekali aj známe osobnosti – medzi nimi napríklad Paris Hilton, moderátorka Kelly Ripa, bloger Perez Hilton či playmate Crystal Harris, ktorej manžel Hugh Hefner z Playboya stvárnil pre zmenu speváka Thickeho.

Nemecká modelka a moderátorka Heidi Klum sa...
Modelka Coco Austin prišla v kostýme Britney...
+21Boháčka Jemima Khan na halloweenskom žúre UNICEF.

Sama Cyrus musela byť o niečo invenčnejšia. Aj ona však zvolila slávny kostým kolegyne. Vybrala si speváčku Lil' Kim a na večierok v maskách vyrazila vo fialovom body a odhaleným prsníkom, na ktorom mala nalepené trblietavú kvetinu.

Speváčka Miley Cyrus sa prezliekla do kostýmu... Foto: TWITTER
Miley Cyrus Speváčka Miley Cyrus sa prezliekla do kostýmu kolegyne Lil' Kim.

Popularita kostýmov známych osobností bola tento rok zjavná. Reportéri zaznamenali napríklad Marilyn Monroe v podaní Bethenny Frankelovej, Madonnu v podaní už spomenutej Paris Hiltonovej či raperku Nicki Minaj. Za ňu sa vo svojej talkšou obliekla moderátorka Ellen de Generes. Viac v galérii.

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Miley Cyrus #Halloween #masky #známe osobnosti

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...