Tvrdili, že som tučná! Preto som sa vyzliekla, hovorí Kardashian

Keď začiatkom októbra zverejnila na internete svoju fotografiu v bikinách, vyvolala Kim Kardashian okamžite záujem médií. V talk-šou u Jaya Lena prehovorila, prečo tak spravila.

04.11.2013 00:00
Kim Kardashian Foto: ,
Televízna celebrita Kim Kardashian.
debata (1)

Pôvodne som si len skúšala plavky a ten obrázok som poslala môjmu priateľovi, môjmu snúbencovi," prezradila známemu moderátorovi. Práve s Kanye Westom vraj skonzultovala, či môže takúto fotku zverejniť. „Toto bol ten najväčší prostredník, čo som mohla ukázať celému svetu a všetkým, ktorí o mne hovorili, že som tučná,“ vysvetlila v talk-šou 33-ročná televízna celebrita.

Kardashian priznala, že neustále správy o tom, koľko pribrala a že váži priveľa, ju veľmi zraňovali. „Priberala som preto, lebo som bola tehotná a čítať alebo počúvať všetky tie odporné reči o tom, že som veľká alebo tučná. Prečo by som sa mala stotožňovať s toľkou negativitou. Špeciálne teraz, keď mám dcéru,“ uviedla v rozhovore s moderátorom Le­nom.

Televízna celebrita Kim Kardashian predviedla... Foto: INSTAGRAM
Kim Kardashian Televízna celebrita Kim Kardashian predviedla na Instagrame svoju popôrodnú figúru.

Priznala však, že zhodiť tehotenské kilogramy bola najväčšia výzva jej života. „Dala som dolu 22 kíl vďaka cvičeniu a Atkinsovej diéte,“ prezradila kyprá brunetka. Teraz je vraj so sebou veľmi spokojná. Svedčí o tom aj outfit, v ktorom vyrazila za Lenom. Mala na sebe biele čipkované šaty Dolce & Gabbana, pod ktorými jej presvitala čierna spodná bielizeň.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Kim Kardashian #kilogramy #zhadzovanie

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....