Kirschner si zaspieva s Bocellim, sľubuje aj španielčinu

Speváčka Jana Kirschner oslavuje narodeniny 29. decembra - tento rok budú výnimočné aj vďaka hudbe. Spojila ju totiž s tenoristom Andreom Bocellim.

06.11.2013 10:25
Jana Kirschner Foto:
Speváčka Jana Kirschner.
debata

Jana Kirschner si zaspieva presne v deň svojich osláv so známym tenoristom na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu. „Pre mňa to je vianočný darček a zároveň narodeninový darček. O to väčšiu radosť z tohto pozvania mám,“ povedala pre médiá Jana Kirschner.

Na koncerte zaspieva dve piesne – sólovo Modrú a s talianskym maestrom to bude duet Quizas Quizas Quizas, ktorý Bocelli naspieval spolu s Jennifer Lopezovou. „Pripravujeme pre divákov aj malé prekvapenie a tak som po rokoch opäť oprášila svoju zabudnutú španielčinu, no možno skôr základy španielčiny,“ doplnila speváčka, ktorá už o pár dní predstaví na turné svoj nový projekt Moruša.

Kirschner mala dokonca v jednom čase rovnaké vydavateľstvo ako Andrea Bocelli. „V jednom období sme aj spolupracovali s tými istými ľuďmi. Napríklad mňa na obal môjho albumu Shine fotil britský fotograf Simon Fowler, ktorý v tom čase pracoval práve s Andreom Bocellim,“ prezradila slovenská speváčka, ktorá sa nedávno z Londýna presťahovala do Prahy. Samozrejme, aj s partnerom Eddiem Stevensom a dcérou Matildou.

Kirschner nebude jediný hudobný hosť na koncerte, počas ktorého bude umelca sprevádzať Český národný symfonický orchester a jeho zbor z Prahy pod vedením talianskeho dirigenta Marcella Rotu. S Bocellim si zaspieva aj sopranistka Adriana Kučerová a speváčka Nela Pocisková.

debata chyba
Viac na túto tému: #koncert #Jana Kirschner #Andrea Bocelli

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...