Anne Hathawayovej sa splnil sen, údajne čaká dieťa

Prezradili ju voľné šaty a topy, do ktorých sa 30-ročná herečka Anne Hathaway v ostatných týždňoch obliekala.

07.11.2013 09:30
Anne Hathaway Foto: ,
Herečka Anne Hathaway na akcii Elyse Walker’s The Pink Party 2013.
debata

Schováva pod nimi tajomstvo? Podľa jej brata Toma čaká herečka svoje prvé dieťa – s manželom Adamom Shulmanom (32). Ako napísal americký časopis Star, Tom to prezradil na svojom vystúpení v New Yorku. „Minulý rok sa moja sestra vydala a teraz bude matka,“ povedal denníku svedok, ktorý sa na jeho šou zúčastnil.

„Anne je šťastná a Adam v siedmom nebi. Dieťa si už nejaký ten čas priali, chceli však počkať na ten správny čas. Teraz už sú pripravení na novú kapitolu vo svojom živote,“ povedal svedok časopisu. Anne už dokonca plánuje pauzu od herectva. „Momentálne točí, ale nemá v dohľadne žiadne nové veľké projekty. Chce sa sústrediť len na dieťa,“ povedal ďalej svedok.

Svojím prianím mať bábätko sa oscarová držiteľka nijako netajila. Už v apríli tento rok prezradila britským novinám The Sun: „Matkou som túžila byť už ako 16-ročná. Jasné, že som túžila aj po kariére, takže bábätkovské plány som odsunula na neskôr,“ povedala. „Okrem iného, musela som najprv nájsť otca pre svoje dieťa – lenže toho už mám.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #tehotenstvo #dieťa #Anne Hathaway #Adam Shulman

+ Na alkohol dnes zabudnite, zvoľte si dnes inú cestu.
Osviežte si myseľ a opakujte si čo už viete a k tomu sa...

+ Nájdite čas na relax, zmierni to stres.
Úspech v podnikaní je blízko, verte svojim schopnostiam....