Speváčka Lorde: Spolupráca s Davidom Guettom? Je nechutný!

Novozélandská speváčka Lorde údajne odmietla spoluprácu s francúzskym dídžejom a producentom Davidom Guettom.

07.11.2013 13:35
Lorde Foto: ,
Speváčka Lorde.
debata

O tejto príležitosti ju vraj informoval jej manažér Scott Maclachlan, no speváčka neprejavila záujem a Guettu dokonca nazvala nechutným. Nie je to po prvý raz, čo Lorde kritizovala svojich kolegov z hudobného priemyslu. Nedávno totiž komentovala aj skladbu Seleny Gomez s názvom Come & Get It, ktorú označila ako antifeministickú.

Šestnásťročná vychádzajúca hviezda sa tiež nechala počuť, že nedopustí, aby ju sláva ovplyvnila ako Britney Spears či Amy Winehouse. „Pred šiestimi mesiacmi nikto nevedel, kto som, a teraz fanúšikovia behávajú za mojím autom. Nikdy sa však nezmením, nezídem z koľají ako Britney alebo Amy, pretože som normálne vyrastala,“ povedala.

Lorde, vlastným menom Ella Yelich-O'Connor, začiatkom októbra dobyla so skladbou Royals americký singlový rebríček Billboard Hot 100. Vo veku 16 rokov a 11 mesiacov sa tak stala najmladším interpretom, ktorý sa dostal na čelo tohto rebríčka od 14. novembra 1987, keď v Billboarde triumfovala americká speváčka Tiffany s piesňou I Think We're Alone Now.

Mladá speváčka sa okrem toho stala aj prvým novozélandským hudobníkom, ktorý spomínaný rebríček dobyl ako hlavný interpret. Skladba Royals sa nachádza na jej debutovom EP The Love Club (2012) rovnako ako aj na albume Pure Heroine (2013). Z neho speváčka okrem Royals vydala aj single Tennis Court a Team.

debata chyba
Viac na túto tému: #spolupráca #Lorde #David Guetta #nechutný

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...