Kamošky? Cruisove bývalé manželky Holmes a Kidman si vyvolávajú

Spoločné majú minimálne dve veci. Obe sú herečky a obe bývalé manželky hollywoodskej hviezdy, Toma Cruisa. Najnovšie si vraj vyvolávajú a klebetia o rodine a kariére.

13.11.2013 08:00
Nicole Kidman Foto: ,
Nicole Kidman.
debata

„Mali veľmi pekný rozhovor. Klebetili chvíľu o tom, aké bolo manželstvo s Tomom Cruisom. Zapáčilo sa im to a potom už ostali v kontakte,“ povedal svedok. O intímnych témach akou je napríklad sex sa vraj nerozprávali, ale o deťoch a o tom, čo sa deje v ich životoch, áno, informoval zdroj ďalej.

Herečka Katie Holmes. Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Katie Holmes Herečka Katie Holmes.

Po tom, ako sa tieto krásky spriatelili v súkromnom živote, nemajú nič proti tomu, keby sa spolu stretli aj pracovne. A dokonca v jednom filme! „Pre ľudí by to bolo zaujímavé, vidieť dve ženy Toma Cruisa v jednom filme,“ povedal spomínaný svedok v rozhovore pre časopis National Enquirer.

Kým Kidman, ktorá bola za Cruisa vydatá od roku 1990 do roku 2001 a z manželstva s hercom má dve adoptované deti, dcéru Isabellu (20) a syna Connora (18), Holmes vychováva sedemročnú dcéru Suri. Za herca sa vydala v roku 2006, pričom vzdali to v roku 2012.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #priateľstvo #Katie Holmes #Tom Cruise #Nicole Kidman

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...