Bude divoká aj nežná! Kirschner na pódiu predstaví Morušu

Od pondelka je na trhu novinka speváčky Jany Kirschner - album s názvom Moruša (Biela). Už v stredu ho predstaví na prvom koncerte zo šnúry Moruša Biela Tour v Trenčíne.

12.11.2013 11:33
Jana Kirschner Foto:
Speváčka Jana Kirschner prináša energický koncertný program.
debata

Ešte pred oficiálnym koncertným štartom rodáčka z Martina a držiteľka niekoľkých cien Slávik predstavila časť skladieb novinárom v priestoroch Slovenského rozhlasu v Bratislave. Na pódium do Štúdia 5 si povolala pestrú a najmä bohatú muzikantskú zostavu, vďaka ktorej sa pestrosť a všehochuť novinky ešte znásobuje v živom prevedení.

Speváčka Jana Kirschner prináša energický...
Speváčka Jana Kirschner spojila v projekte...
+2Speváčka Jana Kirschner prináša energický...

„S albumom som spokojná a som šťastná, že to máme za sebou,“ vyhlásila pre médiá Jana Kirschner. „Bol to rok tvrdej práce, musela som sa rozhodovať a to pre mňa nikdy nebolo ľahké,“ priznala sa speváčka, ktorá na vydanie albumu dostala ponuky od šiestich vydavateľstiev. Napokon sa rozhodla vydať nosič pod hlavičkou Slnko Records.

„Robia v ňom naši priatelia a skvelí ľudia. Vážim si ich prácu, ktorú robia na domácej scéne už roky a som veľmi spokojná, že sme vyšli práve u nich,“ dodala Kirschner, ktorá po stredajšom koncerte vystúpi hneď vo štvrtok v bratislavskom Ateliéri Babylon.

Nasledovať budú koncerty v Žiline, rodnom Martine (kde umelkyňa pridala jedno vystúpenie) a napokon v Prešove. Celá šnúra sa koná pod hlavičkou projektu Orange Music Live.

Okrem noviniek z albumu Moruša (Biela) zaznejú na koncertoch aj hity ako Na čiernom koni, Líška, Pokoj v duši alebo Keby si bol môj. Už ako naznačilo vystúpenie v SRo, songy dostanú nové aranžmány. „Tie piesne získavajú úplne iný charakter. Bude to dynamická šou, ktorá by mala ulahodiť každému,“ uviedla interpretka. Viac nájdete vo videách vyššie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #novinka #turné #Jana Kirschner #Moruša

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...