Simon Cowell: Keď sa narodí dieťa, budem potrebovať 'fajč' izbu

Britský hudobný magnát Simon Cowell prezradil, že po narodení očakávaného dieťaťa si zriadi fajčiarsku miestnosť.

13.11.2013 07:00
Simon Cowell Foto: ,
Simon Cowell - porotca X Factor a producent.
debata

„Keď sa vám narodí dieťa, stane sa veľa nudných vecí. Musíte sa zbaviť všetkých ostrých rohov, cigariet a alkoholu. Ja si však zariadim fajčiarsku izbu,“ vyhlásil.

Päťdesiatštyriročný Cowell potvrdil, že s priateľkou Lauren Silvermanovou čaká dieťa koncom augusta pre BBC pred slávnostnou premiérou snímky This Is Us o chlapčenskej formácii One Direction.

„Som hrdý, že budem otcom. Je to niečo, o čom som predtým nerozmýšľal, ale teraz mám z toho dobrý pocit. Veci v mojom živote sa menia k lepšiemu. Lauren je veľmi výnimočná žena,“ vyhlásil vtedy Cowell, ktorý sa so Silvermanovou zblížil v čase, keď sa jej rozpadal vzťah s manželom Andrewom Silvermanom, blízkym priateľom Cowella. Dvojica sa v súčasnosti rozvádza.

Simon Cowell sa stal verejne známym najmä vďaka úlohe porotcu v súťažiach Pop Idol, The X Factor, Britain's Got Talent a American Idol. Okrem toho je aj vlastníkom televíznej spoločnosti Syco TV, ktorá stojí za projektmi X Factor a Got Talent. Aj momentálne sedí v porote súťaže X Factor USA – ide už o jej tretiu sériu.

debata chyba
Viac na túto tému: #fajčenie #Simon Cowell #narodenie dieťaťa #fajčiarska miestnosť

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...