Toto sú hviezdy očakávanej erotiky na plátne. Prvýkrát spolu!

Prvýkrát spolu! Na titulnej strane magazínu Entertainment Weekly sa prvýkrát spoločne objavili hlavní hrdinovia erotického románu Päťdesiat odtieňov sivej.

14.11.2013 15:01
debata
Herečka Dakota Johnson s kolegom - modelom a... Foto: Reprofoto: Entertainment Weekly
Herečka Dakota Johnson s kolegom - modelom a hercom Jamiem Dornanom. Herečka Dakota Johnson s kolegom - modelom a hercom Jamiem Dornanom.

Vo filmovom spracovaní slávneho bestselleru E.L. Jamesovej stvárnia hlavné úlohy herečka Dakota Johnson a herec a model Jamie Dornan. Ten vystriedal pôvodne obsadeného herca Charlieho Hunnama.

Dornan, ktorý zvíťazil v kastingu na rolu Christiana Greya, prezradil, že sa na sexuálne scény teší a neobáva sa ich. „Sú pre príbeh dôležité a sex v knihe ma vôbec nešokoval,“ uviedol na margo erotiky s príchuťou S/M praktík.

Herečka Dakota Johnson, ktorá je dcérou hviezdneho páru Melanie Griffithovej a Dona Johnsona, stvárni ženskú hrdinku Anastasiu. Napriek tomu, že jej rola by mala byť obyčajné plaché dievča, priznala, že plánuje dostať sa do formy a vyzerať na plátne čo najlepšie.

Na film, ktorý vyvoláva očakávania, si však fanúšičky a fanúšikovia budú musieť počkať. Premiéra je totiž naplánovaná až na február 2015.

debata chyba
Viac na túto tému: #Dakota Johnson #Päťdesiat odtieňov sivej #Jamie Dornan

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...