Chris Brown opustil liečebňu, zostáva ambulantný pacient

Americký spevák Chris Brown odišiel z liečebného centra, kde sa mal naučiť zvládať hnev.

16.11.2013 17:48
Chris Brown Foto: ,
Spevák Chris Brown odchádza z budovy súdu vo Washingtone.
debata

Ako pre portál TMZ povedal jeho právny zástupca Mark Geragos, umelec musel zariadenie opustiť, aby sa mohol venovať verejnoprospešným prácam, ktoré mu nariadil súd. Pre magazín People to potvrdili Brownovi zástupcovia.

„Chris pokračuje v tomto programe ako ambulantný pacient a venuje sa verejnoprospešným prácam v oblasti Los Angeles. Cení si vašu podporu,“ povedali.

Dvadsaťštyriročný Brown nastúpil do liečebne po tom, ako ho v októbri zatkli za napadnutie istého Isaaca Adamsa Parkera. K incidentu došlo pred hotelom vo Washingtone, keď sa spevák fotil s fanúšičkami. Do záberu sa votrel 20-ročný Parker, čo ho podráždilo.

„Nesúhlasím s týmito homosexuálnymi hlúposťami, páči sa mi však box,“ povedal Brown a zlomil Parkerovi nos. Polícia ho následne zatkla aj s jeho bodyguardom Christopherom Hollosym, oboch však na druhý deň prepustili z väzby bez zaplatenia kaucie a so zákazom priblížiť sa k obeti napadnutia na vzdialenosť 100 yardov (približne 91,5 metra, pozn. SITA).

Súd rozhodol, že šlo iba o priestupok a nie trestný čin. Vzápätí po incidente sa však otvorila otázka týkajúca sa Brownovho podmienečného trestu za útok na speváčku Rihannu z roku 2009. Či došlo k porušeniu podmienky, prešetria špecializované orgány, ktoré následne rozhodnú o jej prípadnom zrušení. V najhoršom prípade hrozia Brownovi štyri roky väzenia. Práve v súvislosti s týmto prípadom mu súd nariadil verejnoprospeš­né práce.

debata chyba
Viac na túto tému: #liečebňa #Chris Brown #odchod

+ Malé kroky vedú k veľkým zmenám v zdraví a športe.
Nevyberajte si tú najjednoduchšiu cestu, nie je to poslanie...

+ Pozor, čo dnes zjete, škodíte tým svojmu žalúdku a črevám.
Čas na zmenu kariéry? Nasledujte svoje srdce a...