Ďalší Wolverine? Jackman neodmieta. Je to môj priateľ, vraví

Austrálsky herec Hugh Jackman prezradil, že sa už rozprával s tvorcami o pokračovaní akčnej fantasy snímky Wolverine (2013).

17.11.2013 00:00
Hugh Jackman Foto: ,
Herec Hugh Jackman, hlavný hrdina filmov o Wolverinovi, prichádza na londýnsku premiéru filmu.
debata

Štyridsaťpäťročný predstaviteľ mutanta známeho aj zo série snímok X-Men (2000, 2003, 2006) však nepotvrdil ani nevyvrátil, či si túto úlohu zopakuje.

„Sú tu skutočne dobré nápady a ja by som vám ich veľmi rád prezradil. Povedal by som vám však tajomstvá, ktoré ešte nie sú ani úplne prepracované,“ povedal herec v rozhovore pre americký magazín Entertainment Weekly.

Jackman tiež vysvetlil, že po premiére očakávanej snímky X-Men: Days of Future Past, ktorá by sa do kín mala dostať koncom mája 2014, bude musieť prerokovať svoj kontrakt. „Začal som so zmluvou na prvé dve snímky X-Men a po tej som už podpisoval kontrakt pre každý film zvlášť,“ povedal.

Postavu Wolverina si však užíva a tak je pravdepodobné, že si úlohu zopakuje. „Užívam si ho viac ako kedykoľvek predtým. Mám ho rád a je to svojím spôsobom môj najlepší priateľ. Myslím si, že máme príležitosť vytvoriť niečo skutočne dobré, ale musí to byť naozaj skvelé,“ dodal Jackman.

debata chyba
Viac na túto tému: #Hugh Jackman #Wolverine #nový film #producenti

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....