Shakira a Piqué: Koniec lásky?

Vyzerali takí šťastní! Speváčka Shakira (36) a futbalista Piqué (26) sa spoznali v roku 2010.

19.11.2013 08:00
Shakira Foto:
Shakira.
debata

Koncom januára tohto roka spečatili svoje životné šťastie narodením synčeka Milana (10 mesiacov). A teraz prišla zo španielskych médií správa, že pár má krízu, uvažujú nad rozchodom. Od augusta vraj už nie sú spolu, prezradil svedok venezuelskému časopisu Tv y Novelas.

Španielske noviny El Mundo okrem toho vedia, že Kolumbijčanka už nebýva s mužom v Barcelone, ale pendluje medzi Francúzskom a Los Angeles. Do Španielska príde len z času na čas, aby mal futbalista príležitosť vidieť svojho syna a stráviť s ním nejaký ten čas.

Gerard Piqué so synom na archívnej fotografii. Foto: UNICEF
Gerard Piqué a Milan Gerard Piqué so synom na archívnej fotografii.

Dôvodom rozchodu by podľa venezuelského časopisu mala byť aféra, ktorú mal Piqué s istou ženou. Dotyčná je údajne oveľa mladšia ako Shakira a k 26-ročnému futbalistovi sa už stihla aj nasťahovať.

Táto správa šokovala. Ešte pred pár dňami totiž speváčka pre kolumbijský magazín Alo porozprávala o svojom vzťahu a tiež o plánoch, ktoré s ním má do budúcna. „Každopádne chceme viac detí! Je to len otázka času,“ povedala a dodala, že momentálne si užíva svoju kariéru a so svojím životom a láskou je spokojná.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #nevera #Shakira #Gerard Piqué

+ Nezabúdajte na hydratáciu, vaše telo ju nevyhnutne potrebuje.
Dôležité rozhodnutia prinesú očakávané zisky....

+ Nezabúdajte na preventívne prehliadky aj keď sa cítite dobre.
Staré dlhy sa vyriešia, cítite finančnú úľavu....