Renée Zellweger je už hotová. Nemám anorexiu, opäť zdôrazňuje

Poznáme ju ako bacuľatú predstaviteľku Bridget Jonesovej z roku 2001. No čokoládu na raňajky už 44-ročná herečka nejakú tú dobu neje.

19.11.2013 09:00
debata
Herečka Renée Zellweger. Foto: SITA/AP, Charles Sykes
Renée Zellweger Herečka Renée Zellweger.

Vďaka svojej extrémne štíhlej postave sa neraz postarala o novinové titulky. Teraz filmová kráska v rozhovore pre anglické noviny Daily Express porozprávala o tom, že anorexiu nemá. „Zraňuje ma, keď čítam článok o tom, ako umieram od hladu, alebo trpím anorexiou. Tieto obvinenia sú rozhodne nespravodlivé, som z nich sklamaná,“ povedala Zellweger v rozhovore. „Nie je vtipné čítať také články, ktoré vnucujú myšlienku, že som zašla priďaleko,“ objasnila ďalej herečka.

Jej štíhla postava je vraj výsledkom tvrdého tréningu a disciplíny. Zellweger tvrdí, že okrem stravy, na ktorú si dáva pozor, pravidelne navštevuje fitnesscentrum. Dodala, že je pre ňu dôležité športovať s partnerom. Takže jej aktuálny, americký hudobník Doyle Bramhall (44), ju má podľa informácií, ktoré zas poskytla portálu E! Online, sprevádzať na spinningu vo fitnes štúdiu v Los Angeles. „Vyzerala skutočne šťastne,“ citoval magazín svedka. Obaja vraj navyše pôsobili, že sa našli. Dodajme, že herečka a gitarista spolu flirtujú takmer rok.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Renée Zellweger #anorexia #štíhla postava

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Dnes si jednoznačne oddýchnite do sýtosti, potrebujete to.
Nesnažte sa o niečom presvedčiť, sami dobre viete ako...