Je to úžasný príbeh lásky, hovorí o erotickej knihe Dakota Johnson

Americká herečka Dakota Johnson si myslí, že bestseller Fifty Shades of Grey - Päťdesiat odtieňov sivej (2011), v ktorého filmovej adaptácii si zahrá hlavnú úlohu, ponúka úžasný príbeh o láske.

19.11.2013 00:49
Dakota Johnson Foto: ,
Herečka Dakota Johnson v šatách z jesennej kolekcie Gucci.
debata

„Ja tomu skutočne rozumiem. Myslím si, že ide o skvelý príbeh o láske a preto aj ovplyvnil toľko ľudí,“ povedala 24-ročná herečka v rozhovore pre magazín Entertainment Weekly.

Autorkou románu je E. L. James, ktorá podľa Johnsonovej dobre vysvetlila, ako môže muža a ženu k sebe priťahovať chémia. „S pridaním sexu je to dokonalé. Niekedy sa dokonca cítite nemravne, ale to je v poriadku,“ vysvetlila a dodala, že keď jej ponúkli úlohu Anastázie Steelovej, zaskočilo ju to a plakala.

Príbeh románu Fifty Shades of Grey: Päťdesiat odtieňov sivej sa sústredí na vzťah nevinnej študentky Anastázie Steelovej a multimilionára Christiana Greya, ktorého v snímke stvárni Jamie Dornan. Kniha zaujala a podnietila sexuálne fantázie miliónov žien, a tak si vyslúžila aj záujem o filmové spracovanie.

V ňom sa okrem Johnsonovej predstaví herec a model Jamie Dornan, známy tiež ako sexi krásavec z reklám na bielizeň Calvin Klein. Dornan je pritom až druhou voľbou tvorcov filmu. Pôvodne mal rolu stvárniť herec Charlie Hunnam, ten však z projektu odstúpil pre nedostatok času.

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #príbeh lásky #Dakota Johnson #Päťdesiat odtieňov sivej

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...