Celeste Buckingham občas pátra, kam patrí: Veci sa dejú rýchlo!

Speváčka Celeste Buckingham opäť mieri do Európy. Fanúšikom chce osobne predstaviť svoj druhý sólový album Where I Belong, ktorý oficiálne vyšiel v pondelok.

19.11.2013 15:59
Celeste Buckingham Foto:
Speváčka Celeste Buckingham nahrala album Where I belong.
debata

Celeste prichádza s novým albumom po 19 mesiacoch od vydania jej debutu Don't Look Back. Ten vznikal v čisto slovenskej produkcii štúdia Littlebeat. Tohtoročná novinka je výberom skladieb, ktoré speváčka napísala s rôznymi skladateľmi a producentmi z USA, Veľkej Británie i Slovenska.

„Where I Belong je zbierka piesní, ktoré som napísala a nahrala za posledné dva roky, počas ktorých sa v mojom živote tak veľa zmenilo,“ opisuje hudobný prírastok 18-ročná interpretka.

„Mala som možnosť zdieľať svoju hudbu, pracovať so známymi hudobníkmi nielen zo Slovenska, ukončila som strednú školu, začala chodiť na univerzitu, presťahovala sa do USA, neustále cestovala naspäť do Európy a oslávila som 18. narodeniny,“ bilancuje Celeste Buckingham a priznáva, že vďaka pestrému rodokmeňu sa jej ľudia často pýtajú, odkiaľ pochádza.

„Nie je to jednoduchá otázka. Často odpovedám, že môj domov je Slovensko. No nie je to iba o krajine, z ktorej pochádzam. Je to tiež o tom, kde vidím svoje plány, životné predstavy a podobne. Veci sa dejú a menia tak veľmi rýchlo, že sa musím naozaj často zastaviť a bilancovať, kde som, a ubezpečovať sa, že som tam, kde naozaj chcem byť,“ hovorí speváčka s tým, že si na zastrešenie skladieb zvolila momentálne veľmi vhodný názov Where I Belong. „Vznikli práve v období týchto rapídnych zmien v mojom živote,“ dodala.

Albumová novinka obsahuje osem skladieb vrátane aktuálneho singla Crushin' My Fairytale. Nechýbajú ani piesne Never Be You, Gone, I Was Wrong a megahit Run Run Run ako bonus song.

Celeste zaspieva nové skladby i známe hity 5. decembra na koncerte v bratislavskom Ateliéri Babylon.

debata chyba
Viac na túto tému: #koncert #nový album #Celeste Buckingham #krst #predstavenie

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...