Bale varuje Afflecka pred kostýmom Batmana: Je to ponižujúce!

Christian Bale, ktorý stvárnil Batmana v trilógii režiséra Christophera Nolana, prezradil, že pre svojho nástupcu má iba jednu radu.

20.11.2013 09:50
Ben Affleck Foto: ,
Herec a režisér Ben Affleck.
debata

Tá sa však netýka herectva, ale kostýmu. Bale svojmu kolegovi totiž poradil, aby sa naučil z kostýmu vyzliecť sám. „Pre mňa osobne bolo ponižujúce, keď mi museli pomáhať z obleku, vždy keď som chcel ísť na záchod,“ vyjadril sa 39-ročný herec pre televíznu reláciu Access Hollywood.

O problémoch s kostýmom Batmana, pritom nedávno rozprával aj Val Kilmer, ktorý hrdinu stvárnil vo filme Batman navždy (1995). „Asi 45 minút zaberie, kým si ho vyzlečiete,“ prezradil.

Podobné trápenie teda pravdepodobne čaká herca Bena Afflecka, ktorý stvárni Batmana v netypickom pokračovaní filmu Muž z ocele (2013). V druhom filme pod režisérskou taktovkou sa stretnú netopierí hrdina a Superman.

Zatiaľ čo predstaviteľ Batmana sa s Affleckom mení, Supermana opäť stvárni Henry Cavill. Roly z Muža z ocele si vo filme zopakujú aj ďalšie herecké hviezdy ako Amy Adams, Laurence Fishburne a Diane Lane. Premiéra je zatiaľ naplánovaná na júl 2015.

debata chyba
Viac na túto tému: #Ben Affleck #Batman #kostým #rada #nepríjemné pocity

+ Ak chcete klamať, nepodarí sa vám to, oklamete jedine sami seba.
Malé finančné kroky teraz vytvoria budúce...

+ Nato aby ste mohli pomáhať ľuďom okolo seba musíte byť silný.
Sami zo seba budete mať lepší pocit keď všetko...