Svaly fuč, Thor je kosť a koža! Hemsworth schudol pre rolu

Austrálsky herec Chris Hemsworth, známy najmä ako predstaviteľ komiksového superhrdinu Thora, viditeľne schudol.

22.11.2013 00:00
Chris Hemsworth Foto:
Herec Chris Hemsworth na nakrúcaní novej snímky v réžii Rona Howarda. Viditeľne schudnutý.
debata

Počas nakrúcania pripravovanej snímky In the Heart of the Sea ho odfotil režisér Ron Howard, s ktorým 30-ročný herec spolupracoval aj na životopisnej dráme Rivali (2013). Howard následne fotografiu zverejnil prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter s komentárom: „Je skvelé opäť pracovať s Chrisom, tu je práve pred nácvikom filmu In The Heart of the Sea.“

Menovaná snímka je inšpirovaná knihou amerického spisovateľa Nathaniela Phillbricka. Jej dej sa bude sústrediť veľrybársku loď Essex, na ktorú v roku 1820 v Pacifiku zaútočil vorvaň.

Herec Chris Hemsworth (v pôvodnej veľkosti a... Foto: SITA, Jonathan Short
Chris Hemsworth a jeho manželka Elsa Pataky Herec Chris Hemsworth (v pôvodnej veľkosti a váhe) a jeho manželka Elsa Pataky sa tešia na druhý prírastok.

Okrem Hemswortha, ktorého hovorca pred pár dňami potvrdil, že s manželkou čaká druhý prírastok, sa vo filme predstavia tiež Ben Whishaw, Cillian Murphy a Brendan Gleeson.

Zmena vizáže a hmotnosti nie je u hollywoodskych hercov až taká nezvyčajná. Pre rolu v minulosti zhodil kilogramy napríklad Christian Bale (film Mechanik) alebo Tom Hanks (Stroskotanec). Naposledy sa do skupiny vyziabnutých hviezd zaradil Matthew McConaughey, ktorý chudol pre rolu v novinke Dallas Bueyrs Club. V prípade žien sa dá hovoriť skôr o priberaní – napríklad Charlize Theron pre rolu vo filme Monštrum nabrala vyše dvanásť kíl, herečka Reneé Zellweger sa zaobľovala pre rolu Bridget Jonesovej.

debata chyba
Viac na túto tému: #Twitter #chudnutie #Chris Hemsworth #nová rola #Ron Howard

+ Posilnite svoju imunitu zdravou stravou a odpočinkom.
Neočakávané príjmy vás potešia, buďte pripravený....

+ Ostaňte dnes doma a oddýchnite si, potrebujete to.
Využívajte svoje odborne znalosti a osviežte si ich....