Bude sa Jennifer Lawrence vydávať v Prahe? Vraj chystá svadbu!

Hviezda amerického akčného filmu Hry o život: Skúška ohňom Jennifer Lawrence a jej priateľ a kolega zo série X-Men Nicholas Hoult vraj plánujú tajnú svadbu v Prahe. O špekuláciach informuje server pre dospievajúcu mládež J-14.com.

21.11.2013 14:30
Jennifer Lawrence Foto: ,
Herečka Jennifer Lawrence (opäť v modeli z kolekcie Dior).
debata

Ľudia zastupujúci mladú herečku však popierajú, že Lawrence, ktorú nedávno videli s diamantovým prsteňom, je s Houltom zasnúbená. Iné zdroje však uvádzajú, že mladí milenci sa chcú zosobášiť v Prahe.

Herečky Elizabeth Banks (vľavo) a Jennifer...
Herec Liam Hemsworth (vľavo) a Sam Claflin...
+4Herečka Elizabeth Banks v overale od Jenny...

„Jennifer sa zamilovala do českej metropoly pri nakrúcaní filmu Serena a dúfa, že práve v Prahe do toho s Nickom skočí,“ cituje J-14.com jeden zo zdrojov. Atraktívny pár by mal údajne zvažovať svadbu na Staromestskej radnici.

Vzťah držiteľky Oscara a jej britského priateľa je však plný záhad. Obaja sa totiž vyhýbajú tomu, aby ich médiá spoločne fotografovali. Herečka má momentálne za sebou sériu premiér novinky Hry o život: Skúška ohňom. V stredu večer sa objavila aj s kolegami v New Yorku (galériu si pozrite vyššie). Na otázky ohľadom Houlta však neodpovedá a jej partnera ani nevídať na jej pracovných podujatiach.

debata chyba
Viac na túto tému: #Praha #svadba #Jennifer Lawrence #klebety #Nicholas Hoult

+ Nezabúdajte na hydratáciu, vaše telo ju nevyhnutne potrebuje.
Dôležité rozhodnutia prinesú očakávané zisky....

+ Vyberajte vhodný typ hydratácie práve pre svoju pokožku.
Šetrite, avšak si dávajte pozor na čom šetríte....