Mareš s krásnou Rómkou z Paneláku! Má pre Slovenky slabosť?

Český moderátor Leoš Mareš sa v minulosti nechal očariť slovenskou krásou a niekoľko mesiacov randil s modelkou Michaelou Kocianovou. Žeby ho slovenská krv lákala opäť?

22.11.2013 00:00
debata (7)
Žeby nový párik na obzore? Moderátor večera... Foto: Fashion TV
Leoš Mareš a Alžbeta Ferencová Žeby nový párik na obzore? Moderátor večera Leoš Mareš sa krútil okolo herečky, speváčky a modelky Alžbety Ferencovej.

Na stredajšej akcii Fashion Sparkling Charity Night 2013, ktorú Mareš moderoval, ho pristihli v spoločnosti pôvabnej Alžbety Ferencovej. Bývalá účastníčka Miss, ktorú verejnosť pozná aj zo seriálu Panelák, sa nedávno odprezentovala v ďalšej „profesijnej“ role – ako speváčka.

Kolegyne - modelky Denisa Dvončová (vľavo) a...
Modelka a šéfka módneho magazínu Barbora...
+41Miss Slovensko Karolína Chomisteková (vpravo) s...

S dievčenskou skupinou ForSomeOne vystúpila v Česko Slovensko má talent, kde je práve Mareš porotcom. O postupe dievčenského kvarteta rozhodla porota jednohlasne. Možno práve tam českému spíkrovi padla štíhla kráska s olivovou pleťou, ktorá sa hrdo hlási k svojmu rómskemu pôvodu, do oka.

Na stredajšom žúre fotografi Mareša pristihli s Ferencovou v družnej debate. Dvadsaťjedenročná kráska zbožne hľadela na úspešného moderátora a počúvala ho. Neskôr si spoločne zapózovali pri paneli pre fotografov.

Žeby nový párik na obzore? Moderátor večera... Foto: Fashion TV
Leoš Mareš a Alžbeta Ferencová Žeby nový párik na obzore? Moderátor večera Leoš Mareš sa krútil okolo herečky, speváčky a modelky Alžbety Ferencovej.

Marešovou aktuálnou priateľkou by síce mala byť modelka Petra Faltýnová – už niekoľko českých médií však naznačovalo, že dvojica prežíva krízu, či dokonca, že sa rozišla. V spoločnosti ich spolu nevideli už pár týždňov a ani jeden sa k rozchodu nevyjadruje. Možno sa teda čoskoro dočkáme nového „česko-slovenského“ romániku.

7 debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #Leoš Mareš #randenie #klebety #Alžbeta Ferencová

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...