Krásna Laetitia Casta sa dočkala pocty. Rozsvietila Paríž

Parížsky bulvár Champs-Elysées, ktorý Parížania radi označujú za najkrajšiu ulicu na svete, dostal svoje tradičné veľkolepé osvetlenie k vianočným a novoročným sviatkom.

24.11.2013 00:00
Bertrand Delanoe a francúzska herečka Laetitia... Foto: ,
Starosta Paríža Bertrand Delanoe a francúzska herečka Laetitia Casta spoločne rozsvietili Champs-Elyseé.
debata

Slávnostné rozsvietenie takmer milióna svetiel na 200 stromoch si ešte vo štvrtok večer vzala na starosť francúzska herečka a supermodelka Laetitia Casta.

Po Champs-Elysées sa v čase sviatkov denne podľa prechádza zhruba 600 000 ľudí, čo je dvakrát viac ako zvyčajne. Tretí rok za radom vytvára slávnostné osvetlenie belgický odborník Koert Vermeulen, uviedol web francúzskej rozhlasovej stanice RTL. Tento rok sa vraj rozhodol pre moderné poňatie, ktorému dominujú svetelné kruhy na stromoch.

Bývalá topmodelka a dnes herečka Laetitia Casta... Foto: Reuters, CHARLES PLATIAU
Laetitia Casta Bývalá topmodelka a dnes herečka Laetitia Casta sa stala "vílou svetluškou" pri rozsvietení Champs Elysees v Paríži.

Ľudia budú môcť obdivovať nové osvetlenie každý deň do 8. januára 2014 od 18:00 do 2:00. Navyše 24. decembra a 31. decembra sa tu môžu ľudia tešiť na dodatočné mimoriadne osvetlenia, ktorých podoba zostane do poslednej chvíle utajená, uviedla radnica.

V minulých dvoch rokoch spúšťali osvetlenie na slávnej triede, ktorá je dlhá asi dva kilometre a široká 70 metrov, v centre Paríža v sprievode starostu a ďalších predstaviteľov metropoly herečky Diane Kruger a Audrey Tautou.

debata chyba
Viac na túto tému: #Laetitia Casta #rozsvietenie Champs-Elysee

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....