Neuveriteľné! Ivanka Trump má mesiac po pôrode figúru ako lusk!

Od pôrodu jej druhého dieťaťa uplynulo ledva päť týždňov, ale podnikateľka Ivanka Trump už má figúru v takmer pôvodnom stave.

25.11.2013 00:00
debata (1)
Boháčka a dvojnásobná mama Ivanka Trump takto... Foto: Instagram/Ivanka Trump
Ivanka Trump Boháčka a dvojnásobná mama Ivanka Trump takto vyzerá päť týždňov po pôrode druhého dieťaťa.

Dcéra slávneho amerického miliardára Donalda Trumpa a českej rodáčky Ivany Trumpovej podala o tom sama dôkaz na svojom profile na Instagrame. Zavesila tam totiž fotografiu z konferencie, na ktorej sa zúčastnila ako čestný hosť.

Odhlaidnuc od faktu, ze blondínka, ktorej manželom je boháč a vydavateľ Jared Kushner, už počas šestonedelia vyrazila do práce, treba uznať, že naozaj vyzerá skvelo. V puzdrových šatách s lesklým dezénom a vzorom rozpitých kvetín vyzerala naozaj skvelo.

Šťastná mamička Ivanka Trump so synom Josephom... Foto: Theartofivankatrump.tumblr.com
Ivanka Trump Šťastná mamička Ivanka Trump so synom Josephom v náručí.

Komentáre pod fotografiou nenechali na seba dlho čakať. Trumpová mladšia sa dočkala výlučne pochvál. „Práve ste mali dieťa, vyzeráte úžasne. Pri vás to vyzerá, že materstvo je celkom hračka,“ znel napríklad jeden z odkazov, ktorý pôvabnej mamičke nechali fanúšikovia.

Ivanka Trump v tínedžerskom veku skúšala šťastie ako modelka, ale zároveň po skončení strednej školy začala študovať na univerzite. Momentálne je jednou z najdôležitejších osôb v impériu Trumpovcov a okrem spravovania majetku jej otca sa jej výnimočne darí aj vo vlastných podnikateľských aktivitách – má vlastnú líniu šperkov, oblečenia a tiež vôňu.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #tehotenstvo #figúra po pôrode #štíhla #Ivanka Trumpová

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...