LeAnn Rimes túži po dievčatku. Už ho s Cibrianom čaká?

Je contry speváčka LeAnn Rimes (31) tehotná? V Santa Monice bola prichytená pri tom, ako kupuje v butiku detské oblečenie.

26.11.2013 08:00
Eddie Cibrian a LeAnn Rimes Foto: ,
Krízu vraj neprežívajú. Eddie Cibrian a LeAnn Rimes.
debata

Pre aké dieťa to len mohla 31-ročná speváčka kupovať? Podľa E! News navštívila okrem iného aj butik Peek Aren't You Curious – obchod s detským oblečením. Je teda LeAnn Rimes tehotná a kupovala oblečenie pre dieťa, ktoré má čakať s manželom Eddiem Cibrianom (40)?

Očitý svedok informoval prominentský portál o tom, že LeAnn Rimes kupovala oblečenie pre dievčatko z kolekcie Holiday. Keď z obchodu odchádzala, niesla si pod pazuchou veľkú tašku s oblečením. Prednedávnom sa vyrojili klebety o rozvode LeAnn Rimesovej a jej manžela Eddieho Cibriana. Obaja ich popreli a dobre sa na nich pobavili. „Smejeme sa na tých vymyslených príbehoch a nemienime im venovať žiadnu pozornosť.“

Máme úžasné manželstvo a sme šťastní, povedala LeAnn Rimes pre Extra. Okrem toho speváčka priznala, že s Cibrianom usilovne pracujú na bábätku a najradšej by si priali dievčatko. Otázka teda ostáva jasná: Boli vecičky, ktoré LeAnn nakúpila pre bábätko znamením, že vytúžený potomok je už na ceste? Každopádne, LeAnn Rimes zatiaľ svoje tehotenstvo oficiálne nepotvrdila.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #tehotenstvo #LeAnn Rimes #Eddie Cibrian

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...