Za zlé správanie Chrisa Browna môžu jeho priatelia, tvrdí matka

Matka amerického speváka Chrisa Browna si myslí, že za zlé správanie jej syna môžu jeho priatelia.

25.11.2013 17:23
Chris Brown Foto: ,
Spevák Chris Brown odchádza z budovy súdu vo Washingtone.
debata

Dvadsaťštyriročný búrlivák naposledy na seba upozornil, keď ho vyhodili z liečebne, kde sa učil zvládať hnev. Zariadenie musel opustiť po tom, ako hodil kameň práve do auta svojej matky Joyce Hawkins. Súd následne nariadil spevákovi podstúpiť trojmesačné liečenie v súvislosti so zvládaním hnevu. „Môj anjelik so zlomenými krídlami, boh ťa miluje a ja tiež,“ písala Hawkins na sociálnej a mikroblogovacej sieti Twitter.

Brown pôvodne nastúpil do liečebne po tom, ako ho v októbri zatkli za napadnutie istého Isaaca Adamsa Parkera. Incident sa stal pred hotelom vo Washingtone, keď sa spevák fotil s fanúšičkami. Do záberu sa votrel 20-ročný Parker, čo ho podráždilo. „Nesúhlasím s týmito homosexuálnymi hlúposťami, páči sa mi však box,“ povedal Brown a zlomil Parkerovi nos.

Následne ho spolu s jeho bodygardom Christopherom Hollosym zatkla polícia, oboch však na druhý deň z väzby prepustili bez zaplatenia kaucie a so zákazom priblížiť sa k obeti napadnutia na vzdialenosť 100 yardov (približne 91,5 metra). Súd totiž rozhodol, že šlo iba o priestupok a nie trestný čin.

Vzápätí po incidente sa však otvorila otázka týkajúca sa Brownovho podmienečného trestu za útok na speváčku Rihannu z roku 2009. Či došlo k porušeniu podmienky, prešetria špecializované orgány, ktoré následne rozhodnú o jej prípadnom zrušení. V najhoršom prípade hrozia Brownovi štyri roky väzenia. V súvislosti s týmto prípadom mu súd nariadil aj verejnoprospeš­né práce.

debata chyba
Viac na túto tému: #Chris Brown #matka #zlí priatelia #skazený

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....