Hiltonovej priznanie: Svet ma videl súložiť a nezarobila som ani dolár!

Dedička hotelového impéria Paris Hilton vraj nikdy nezarobila na svojej súkromnej erotickej nahrávke, ktorá sa dostala na verejnosť ešte v roku 2003.

27.11.2013 00:00
Paris Hilton Foto: ,
Boháčka Paris Hilton sa na párty magazínu Treats!.
debata (4)

Video, v ktorom účinkoval aj jej vtedajší priateľ Rick Salomon uniklo až po tom, ako sa dvojica rozišla. Vyšlo dokonca aj na DVD ako 1 Night in Paris pod vydavateľstvom Red Light District, s ktorým však Hilton v roku 2004 rozviazala zmluvu.

„Nikdy mi to neprinieslo ani jeden dolár. Zarábam však dosť peňazí krajšími spôsobmi, môj parfum je dostatočne úspešný, nemusím mať obavy,“ povedala Hilton v rozhovore pre portál TMZ. Či sú jej slová pravdivé, ostáva otázne, pretože spomínanému Salomonovi video údajne už za prvý rok od vydania prinieslo až 10 miliónov amerických dolárov.

Tridsaťdvaročná celebrita sa následne vyjadrila aj k slovinskej webstránke, ktorá tiež zarába na jej erotickej nahrávke vlastnenej momentálne spoločnosťou Vivid. „Nepáči sa mi, keď ľudia zarábajú na mojom mene, obzvlášť takým nechutným spôsobom,“ vysvetlila Hilton, ktorá už v minulosti hovorila o zverejnení domáceho videa aj ako o najponižujúcejšej veci, aká sa jej kedy stala.

Paris Hilton najviac preslávila práve spomínaná erotická nahrávka. Okrem nej sa však do povedomia verejnosti dostala aj vďaka televíznej šou The Simple Life (2003 – 2007). Hilton sa snažila tiež presadiť ako modelka a herečka. Je známa početnými škandálmi a viacerými problémami so zákonom.

4 debata chyba
Viac na túto tému: #Paris Hilton #meno #dolár #sexvideo #zarobiť

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...