Beyoncé je hlúpa a drzá, tvrdí slávny egyptský archeológ

Americká hviezda Beyoncé je médiami často oslavovaná ako dobrosrdečná a výnimočná žena. Celkom iný názor má na ňu egyptský archeológ Zahi Hawass, ktorého nazývajú aj egyptským Indianom Jonesom.

28.11.2013 15:00
Beyoncé Foto: ,
Speváčka Beyoncé počas vystúpenia v Austrálii.
debata

Hawass sa stretol s americkou speváčkou v roku 2009, keď sa v rámci svojho vtedajšieho turné vybrala do Egypta a chcela navštíviť pyramídy. Hawass, bývalý minister pre kultúrne dedičstvo, jej mal robiť osobného sprievodcu.

„Väčšina ľudí, ktorých vezmem na osobnú prehliadku, sú veľmi milí a stanú sa z nás priatelia. Ale táto žena…,“ citoval Hawassa denník The Independent. Priznal, že ho najprv rozhnevalo, že speváčka na stretnutie meškala. „Povedala, že príde o tretej popoludní, ale meškala. Keď prišla, vravím jej, že by sa mohla ospravedlniť. Neotvorila ani ústa,“ vyjadril sa odborník pre britské periodikum.

Ďalšia vec, ktorá nahnevala známeho archeológa, bol speváčkin fotograf. „Priviedol som so sebou môjho fotografa, ona mala vlastného fotografa a bodyguarda. Keď začal môj fotograf fotiť, ten jej sa rozkričal a začal útočiť, že len on môže fotiť,“ pokračoval Hawass.

Po tomto zážitku sa vraj rozhodol, že sa žiadna prehliadka pyramíd pod jeho vedením konať nebude. „Povedal som im, že nebudú mať privilégium zúčastniť sa so mnou na prehliadke za to, ako sa správajú. Odišiel som,“ vysvetlil muž nazývaný aj egyptský Indiana Jones.

Manažment speváčky okamžite dementoval pravdivosť jeho slov a tvrdí, že všetko sú to len výmysly. Hawassa už v minulosti kritizovali médiá, že patrí medzi ľudí, ktorí na seba radi strhávajú pozornosť. A pravda, tá bude niekde na polceste…

debata chyba
Viac na túto tému: #Beyonce #kauza #archeológ #Zahi Hawass #drzá #hlúpa

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...