Ako schudla po pôrode krásna Penelope? Môže za to dojčenie!

Španielskej herečke Penélope Cruz, ktorá v júli priviedla na svet dcérku Lunu, vraj pomohlo pri návrate k pôvodnej postave dojčenie.

02.12.2013 10:59
debata
Herečka Penelope Cruz sa na premiére filmu The... Foto: Reuters, LUKE MACGREGOR
Penelope Cruz Herečka Penelope Cruz sa na premiére filmu The Counselor predviedla prvýkrát od pôrodu druhého dieťaťa. A vyzerala úžasne.

Pred dvoma rokmi sa jej pritom s manželom Javierom Bardemom narodil aj syn Leonardo. Toho herečka údajne dojčila až 13 mesiacov a to isté plánuje aj s malou Lunou.

„Myslím si, že mám šťastie, keď môžem svoje deti kojiť. Niekedy totiž, aj keď žena chce, tak nemôže. Syna som dojčila 13 mesiacov a aspoň rovnako dlho budem kojiť aj dcérku. Je to skvelé pre deti, ale aj pre matku, pretože jej to pomôže vrátiť sa po tehotenstve späť do formy,“ prezradila 39-ročná Cruz a dodala, že rada je zdravo, ale tiež veľa.

Herečku momentálne môžu diváci vidieť v kinách vo filme Konzultant od Ridleyho Scotta. Spoločne s ňou si v snímke zahral aj jej manžel Javier Bardem, herci Michael Fassbender a Brad Pitt či herečka Cameron Diaz. Hoci ide o snímku nabitú hviezdami, kritiky nie sú príliš priaznivé.

debata chyba
Viac na túto tému: #chudnutie #Penelope Cruz #dojčenie #postava

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...