George Clooney o láske: Stále som nestretol tú pravú

Herca Georga Clooneyho už s nálepkou najslávnejšieho starého mládenca spája hádam každý. Nevyšiel mu ani posledný vzťah.

04.12.2013 12:50
debata
Herec George Clooney na obálke magazínu W. V... Foto: Reprofoto: W Magazine/Emma Summerton
George Clooney Herec George Clooney na obálke magazínu W. V rozhovore pre časopis hovoril aj o tom, prečo je stále single.

S moderátorkou a bývalou zápasníčkou Stacy Keiblerovou sa rozišiel pred niekoľkými mesiacmi. Na otázku, prečo je stále single, odpovedal v rozhovore pre W Magazine. „Stále som ju nestretol. Nestretol som tú pravú,“ vyhlásil 52-ročný herec, ktorý najnovšie účinkuje vo filme Monuments Men.

Clooney sa pre magazín rozhovoril aj o svojich ženských idoloch z detstva. Priznal, že zamilovaný bol do Audrey Hepburnovej. „Keď som mal jedenásť, videl som Prázdniny v Ríme. Mal som pocit, že nikoho elegantnejšieho som v živote nevidel. A bláznivo som sa do nej zamiloval,“ zaspomínal si herec.

„A tiež som miloval Grace Kellyovú. Keď vyšla z vody vo filme Chyťte zlodeja, pomyslel som si, že to je najkrajšia žena na celej planéte,“ prezradil v rozhovore držiteľ Oscara za výkon vo filme Syriana.

debata chyba
Viac na túto tému: #single #dôvod #George Clooney #samota

+ Tréning s priateľmi prinesie zábavu a zlepší výkonnosť.
Nebojte sa požiadať o zvýšenie platu, zaslúžite si to....

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...