Žiaden zhon, tvrdila Akerman. Žiadosť o rozvod je už na stole!

Iba niekoľko dní po oznámení rozchodu podal manžel švédsko-kanadskej herečky, modelky a speváčky Malin Akerman žiadosť o rozvod.

04.12.2013 14:50
Malin Akerman Foto: ,
Herečka Malin Akerman.
debata

Len nedávno pritom obaja tvrdili, že sa s vypĺňaním potrebných papierov nebudú ponáhľať. Roberto Zincone však celú vec urýchlil a 27. novembra odovzdal rozvodové dokumenty na súde v Los Angeles. Požiadal o spoločnú starostlivosť o ich syna Sebastiana, ktorý by mal však zostať bývať s matkou. Od herečky žiada aj výživné.

Akerman a Zincone sa zoznámili v roku 2003, keď obaja pôsobili v dnes už neexistujúcej kapele The Petalstones. Zosobášili sa v júni 2007 a v apríli tohto roku sa im narodil syn, kvôli ktorému sa vraj snažia, aby sa ich rozchod niesol v priateľskom duch­u.

Tridsaťpäťročná herečka tiež v súvislosti so starostlivosťou o syna povedala, že po tom, čo Sebastian prišiel na svet sa všetko krútilo iba okolo špinavých plienok, grgania, prdenia, jedenia a spánku. Napriek tomu to však milovala. Akerman vraj rozvod nesie pomerne ťažko a nerada o ňom hovorí. „Stále ťa milujem,“ odkázala manželovi.

debata chyba
Viac na túto tému: #rozvod #rýchlosť #žiadosť #Malin Akerman #Roberto Zincone

+ Zdieľanie času s blízkymi posilní vaše šťastie a pohodu.
Dôkladný výskum pred investíciou sa vyplatí...

+ Ak potrebujete odbornú pomoc, obráťte sa na odborníka.
Plňte si svoje sny nech to stojí čo to stojí, peniaze...