Pocisková pred Moskvou stihla Let´s Dance, žúrovať bude aj s Rusmi

Ani skorý ranný odlet do Moskvy, kde sa bude o pár dní konať medzinárodné finále Eurovízie, neodradil speváčku a herečku Nelu Pociskovú od zábavy. V nedeľu večer si užila šou Let´s Dance.

04.05.2009 14:49
Nela Pocisková
Nela Pocisková (v strede) stihla ešte pred odletom do Moskvy tanečný večer Let´s Dance.
debata

Osemnásťročná slečna, ktorú diváci poznajú aj zo seriálu Ordinácia v ružovej záhrade, odcestovala skoro ráno na letisko do Viedne. Spoločne s kolegom Kamilom Mikulčíkom ich čakala cesta do Moskvy, kde sa 16. mája koná veľkolepá spevácka súťaž.

„Vystupovať by sme mali pred osemdesiattisíc divákmi. Z toho čísla sa mi poriadne krúti hlava,“ prezradila Pocisková v rozhovore pre Pravda Ženy. Program vraj majú nabitý na celý čas, ktorý strávia v Rusku.

„Každý deň sú naplánované nejaké aktivity. Zvukových skúšok máme v rozpise približne dvadsať,“ priblížila speváčka, ktorá do Moskvy vzala so sebou aj rodičov.

Ako umelci, účinkujúci v medzinárodnej zostave, sa Nela s Kamilom nevyhnú ani povinným banketom a recepciám. K ich veľkým fanúšičkam nepatrí, vníma ako ich však ako nutnosť. „Myslím, že patria k životu nás hercov. Či už ide o účasť na večierku po premiére, pózovanie fotografom. Človek nemá na to vždy chuť, ale treba si zvyknúť. Niektoré veci jednoducho idú ruka v ruke so životom umelca,“ myslí si Pocisková.

Spoločne s Kamilom Mikulčíkom zaspievajú pred divákmi z celého sveta skladbu Leť tmou, s ktorou vyhrali národné kolo Eurovízie. O tom, či zabodujú v silnej konkurencii, sa dozvedia aj slovenskí diváci už o pár dní.

Nela Pocisková si zahrá s Radošincami. Už skúšajú.
Mladučká speváčka Nela Pocisková.
+6Speváčka Nela Pocisková.
debata chyba

+ Na každom kroku na vás čakajú prekážky, je to však v poriadku.
Zabudnite na televíziu, sústreďte sa na niečo na...

+ Výzvy vás posunú ďalej, čeľte im s odvahou.
Ak chcete niečo dosiahnuť, stačí len ísť podľa plánu....