Pitva je hotová: Paul Walker nezomrel okamžite pri náraze

Úrad losangeleského okresného koronera zverejnil výsledky pitvy amerického herca Paula Walkera a jeho kamaráta a obchodného partnera Rogera Rodasa, ktorí zahynuli v sobotu pri autonehode.

04.12.2013 21:34
Paul Walker Foto: ,
Herec Paul Walker zomrel pri automobilovej nehode vo veku 40 rokov.
debata (1)

Tridsaťosemročný Rodas podľa nich zomrel na následky početných zranení, ktoré utrpel pri náraze, zatiaľ čo 40-ročný Walker podľahol kombinácii poranení a popálenín. Výsledky toxikologických testov by mali byť k dispozícii do šesť až osem týždňov.

Príbuzní zatiaľ nezverejnili, kedy sa uskutočnia posledné rozlúčky so zosnulými. Rodine Paula Walkera pritom vraj s organizáciou pomáha jeho kamarát a herecký kolega Tyrese Gibson.

Tvorcovia série Rýchlo a zbesilo vytvorili miniklip na počesť zosnulého Paula Walkera.

Walker a Rodas sa v sobotu zúčastnili na charitatívnej akcii, ktorú usporiadali v priestoroch ich spoločného obchodu s autami Always Evolving v kalifornskej Valencii. Porsche Carrera GT malo podľa jedného zo svedkov problémy a zhasínal mu motor, tak sa Rodas rozhodol, že sa pôjde previezť a zistiť, čo s ním je.

Zavolal aj Walkera, ktorý už bol na odchode, no súhlasil, že pôjde s ním. Pri návrate však približne 460 metrov od obchodu havarovali. Rodas údajne stratil kontrolu nad vozidlom, ktoré narazilo do dvoch stromov, stĺpa pouličného osvetlenia a následne začalo horieť. Oficiálnu príčinu nehody zatiaľ nezverejnili. Jednou z možností je aj porucha vozidla.

Po tragickom úmrtí jednej z najväčších hviezd akčnej série Rýchlo a zbesilo je neistá budúcnosť siedmeho filmu, ktorý mal premiéru naplánovanú na júl 2014. Jeho produkciu tvorcovia dočasne odložili, no úplne od dokončenia filmu upustiť nehodlajú.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #smrť #nehoda #pitva #popáleniny #Paul Walker #príčiny smrti

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...