Amandu Bynesovú prepustili z liečebne, chce ísť na univerzitu

Americkú herečku Amandu Bynesovú, ktorú trápili psychické problémy, prepustili z liečebne a ďalej sa bude zotavovať u rodičov v Los Angeles.

05.12.2013 13:14
People Amanda Bynes Foto: ,
Herečka Amanda Bynes počas príchodu na súd v New Yorku v utorok 9. júla.
debata

Pre magazín People tieto informácie potvrdila rodinná právnička Tamar Arminak. „Amanda a celá jej rodina by radi poďakovali každému, kto ich povzbudil a želal Amande skoré uzdravenie,“ uviedla Arminak vo vyhlásení.

„Amanda ukončila hospitalizáciu a každým dňom sa cíti lepšie,“ dodala. Dvadsaťsedemročnú Bynes síce z ústavu prepustili, no jej liečba bude pokračovať naďalej. Herečka sa údajne momentálne obzerá po univerzite, na ktorej by mohla študovať módny dizajn, pretože plánuje vytvoriť vlastnú kolekciu oblečenia.

Bynes bola na psychiatrii od 24. júla, keď založila oheň na príjazdovej ceste istej Bonnie Braaten v kalifornskom meste Thousand Oaks. Herečku najprv poslali na 72-hodinový nedobrovoľný pobyt na psychiatriu, keďže podľa policajtov predstavovala nebezpečenstvo pre seba alebo iných.

Po uplynutí 72 hodín sudca rozhodol, že herečka zostane na psychiatrii ešte dva týždne. Následne súd predĺžil jej pobyt v nemocnici o ďalší mesiac, pričom herečku zveril do poručníctva jej matky Lynn. Tá sa momentálne stará aj o jej základné potreby a financie.

debata chyba
Viac na túto tému: #Amanda Bynes #liečebňa #prepustenie #psychické problémy

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...